LiputLipunmyyntipisteet löydät täältä. KalPan kotiotteluiden liput Liigan runkosarjaan ovat myynnissä KalPan lipunmyyntipisteissä sekä Ticketmaster.fi:ssa.

Lippujen hinnatMuut vastustajatHIFK, JYP, Kärpät
Istumapaikat*14 €*14 €
​​​​​​​

16 €20 €

Eläkeläiset14 €18 €


20 €26 €

Lapset (7-15-vuotiaat)10 €13 €

K-18 anniskelukatsomo20 €26 €


27 €32 €

Smile KalPa -klubi32 €37 €

*Vain 14 € S-etukortilla Prisma Kuopio, S-market Ykkösrasti ja Sokos Kuopio

Seisomapaikat


Lapset ja opiskelijat5 €5 €

Pyörätuolipaikat8 €8 €

Aleryhmät8 €8 €

Aikuiset13 €13 €

Ovimyyntihinnat + 2 € aikuisten istuma- ja seisomapaikkalippuihin, + 1 € lasten istuma- ja lasten sekä alennusryhmien seisomapaikkalippuihin.

Lasten seisomapaikat: 7-15-vuotiaat, alle 7-vuotiaille on ilmainen sisäänpääsy vanhemman mukana, ei oikeuta istumapaikkaan.
Pyörätuolipaikat: Saattajalle ilmainen sisäänpääsy, pyörätuolipaikkoja myynnissä 11 kpl / peli, pyörätuolipaikat sijaitsevat C-aulassa.
Aleryhmät: Eläkeläiset, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet, työttömät (työttömyys todistetaan virallisella työttömyystodistuksella (esim. Kelan, työttömyyskassan tai TE-toimiston todistus) sekä kuvallisella henkilöllisyyspaperilla. Todistuksen tulee olla kuluvalla vuodella päivätty).

Varaudu todistamaan lippusi alennusoikeus asianmukaisin dokumentein hallin ovilla.

HUOM! Riveillä 1.-3., jotka ovat jääntasoa lähellä saattaa olla rajoittuneempi näkyvyys joihinkin osiin kaukaloa muihin riveihin verrattuna. Portaikkojen kohdalla paikoilla 1-3 ykkösriveillä (B5, C4 ja C5) kaide on osittain näköesteenä.

Mikäli tarvitset istumapaikan, johon on helppo tulla, suosittelemme 5. rivin paikkoja B4-katsomosta tai rivin 15 paikkoja C3- tai C2-katsomosta. Näihin tarvitsee laskeutua vain yksi porras alaspäin.

KalPan juniorilisenssillä ja toimitsijalisenssillä istumapaikkalippu ringside-katsomoon vain 5 €! Liput ostettavissa vain ottelun yhteydessä jäähallin A-ovelta.


KalPa Hockey Oy varaa oikeudet muutoksiin. Tilaisuuksissa äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä hetkellisesti, suosittelemme kuulosuojaimia.

Ottelutapahtumasssa käytetään voimakkaita ääni- ja valotehosteita sekä savukonetta. Käytettävät tehosteet voivat olla vaaraksi epileptikoille ja migreenistä kärsiville.

Säilytä pääsylippusi koko ottelutapahtuman ajan. Erätauolla ulosmenijöiden liput luetaan elektronisella kulunvalvontalaitteella sekä ulos että takaisin sisään tullessa. Varaudu turvatarkastukseen jäähallin ovella. Jäähallin sisällä on kameravalvonta.

Ovelle ennakkoon varatut ryhmäliput lunastetaan A-ovelta. A-ovella maksu käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla, Visa Electronilla tai etuseteleillä. Montussa A-oven vieressä on ovi, josta tulevat sisään kaikki juniorit, toimitsijat sekä median edustajat. KalPan lisenssillä ilmainen sisäänpääsy otteluihin.

Kotijoukkueen kannattajat (Musta Verkosto) ovat rumpuineen C4-seisomakatsomossa.

Vierasjoukkueen kannattajaryhmät ohjataan A3-katsomoon (seisomakatsomo). Mikäli vierasjoukkueen kannattajat haluavat istumapaikat, suosittelemme, että he ostaisivat liput katsomosta A2.

Niiralan Monttuun ei saa tuoda seuraavia kiellettyjä aineita tai esineitä:

  • Kaikki alkoholijuomat
  • Lasi- sekä muovipullot, suihkepullot
  • Huumausaineet, käyttövälineet
  • Ilotulitteet, soihdut ja räjähdetarvikkeet
  • Aseet / teräaseet