Liput


Lokakuun kotiotteluiden irtoliput tulevat myyntiin maanantaina 28.9. klo 9.00 KalPan lipunmyyntipisteisiin sekä Ticketmaster.fi -verkkokauppaan. Suosittelemme lippujen hankkimista ennakkoon, jolloin paikkoja on myynnissä kaikkiin lohkoihin. Olvi Areenalla lipunmyynti tapahtuu ainoastaan B-ovelta, josta paikkoja on saatavilla ainoastaan B-lohkoon.

Olvi Areena on jaettu poikkeusjärjestelyiden vuoksi yhteensä neljään eri katsomolohkoon.

  • B-lohkossa sijaitsevat katsomot B1, B2, B3, B4, A1, A2, A3 sekä Olvi Hall of Fame -parviravintola. B-lohkon sisäänkäyntinä toimii Olvi Areenan B-ovi.
  • C-lohkossa sijaitsevat katsomot C1, C2, C3, C4, C5 ja B5. C-lohkon sisäänkäyntinä toimii Olvi Areenan C-ovi.
  • D-lohkossa sijaitsevat katsomot D1, D2 sekä anniskeluparvi. D-lohkon sisäänkäyntinä toimii Olvi Areenan D-ovi.
  • VIP-tilat muodostavat oman lohkonsa. VIP-tilojen sisäänkäyntinä toimii VIP-ovi.


Jokaiselle lohkolle on osoitettu oma sisäänkäyntinsä ja kaikista sektoreista löytyvät wc-tilat sekä kioskipalvelut ja anniskelualueet. Istumakatsomoissa voi istua vierekkäin oman seurueen kesken, mutta myynnissä olevien paikkojen väliin tullaan jättämään tyhjiä paikkoja, jotta turvavälit muihin katsojiin on mahdollista säilyttää. Istuthan kuitenkin siinä katsomonosassa, josta lippusi on. Kausikorttilaiset ovat oikeutettuja istumaan omilla paikoillaan, mutta koska lohkoissa on tyhjiä paikkoja, voi kausikorttilainen halutessaan siirtyä istumaan myös toiselle paikalla turvavälien säilyttämiseksi.

Lippujen hinnatMuut vastustajatHIFK, JYP, Kärpät
Istumapaikat*14 €*14 €
​​​​​​​
16 €20 €

Eläkeläiset14 €18 €


20 €26 €

Lapset (7-15-vuotiaat)10 €13 €


20 €26 €


27 €32 €

Eezy KalPa -klubi32 €37 €

*Vain 14 € S-etukortilla Prisma Kuopio ja Sokos Kuopio

Seisomapaikat


Lapset5 €5 €

Pyörätuolipaikat8 €8 €

Aikuiset13 €13 €

Ovimyyntihinnat + 2 € aikuisten istuma- ja seisomapaikkalippuihin, + 1 € lasten istuma- ja lasten sekä alennusryhmien seisomapaikkalippuihin.

Lasten seisomapaikat: 7-15-vuotiaat, alle 7-vuotiaille on ilmainen sisäänpääsy vanhemman mukana, ei oikeuta istumapaikkaan.
Pyörätuolipaikat: Saattajalle ilmainen sisäänpääsy, pyörätuolipaikkoja myynnissä 5 kpl / peli, pyörätuolipaikat sijaitsevat Olvi Areenan B-tasanteella.

HUOM! Riveillä 1.-3., jotka ovat jääntasoa lähellä saattaa olla rajoittuneempi näkyvyys joihinkin osiin kaukaloa muihin riveihin verrattuna. Portaikkojen kohdalla paikoilla 1-3 ykkösriveillä (B5, C4 ja C5) kaide on osittain näköesteenä.

Mikäli tarvitset istumapaikan, johon on helppo tulla, suosittelemme 5. rivin paikkoja B4-katsomosta tai rivin 15 paikkoja C3- tai C2-katsomosta. Näihin tarvitsee laskeutua vain yksi porras alaspäin.

Avustajakäytäntö ottelutapahtumissa: Avustaja pääsee veloituksetta seisomapaikalle, kun avustettavalla on ottelulippu. Avustajatarve on tarvittaessa todistettava järjestyksenvalvojalle ja lipunmyyjälle asianmukaisella todistuksella. Avustajan täytyy hankkia lippu ennakkoon, jos avustettavan paikka sijaitsee C-tai D-lohkossa.

KalPan juniorilisenssillä ja toimitsijalisenssillä istumapaikkalippu ringside-katsomoon vain 5 €! HUOM. Liput ostettavissa vain ennakkoon.KalPa Hockey Oy varaa oikeudet muutoksiin. Tilaisuuksissa äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä hetkellisesti, suosittelemme kuulosuojaimia.

Ottelutapahtumasssa käytetään voimakkaita ääni- ja valotehosteita sekä savukonetta. Käytettävät tehosteet voivat olla vaaraksi epileptikoille ja migreenistä kärsiville.

Säilytä pääsylippusi koko ottelutapahtuman ajan. Erätauolla ulosmenijöiden liput luetaan elektronisella kulunvalvontalaitteella sekä ulos että takaisin sisään tullessa. Varaudu turvatarkastukseen jäähallin ovella. Jäähallin sisällä on kameravalvonta.

Ovelle ennakkoon varatut ryhmäliput lunastetaan B-ovelta. B-ovella maksu käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla, Visa Electronilla tai etuseteleillä. B-ovesta tulevat sisään kaikki toimitsijat sekä median edustajat.

Kotijoukkueen kannattajat (Musta Verkosto) ovat rumpuineen C4-seisomakatsomossa.

Vierasjoukkueen kannattajaryhmät ohjataan A3-katsomoon (seisomakatsomo). Mikäli vierasjoukkueen kannattajat haluavat istumapaikat, suosittelemme, että he ostaisivat liput katsomosta A2.

Olvi Areenalle ei saa tuoda seuraavia kiellettyjä aineita tai esineitä:

  • Kaikki alkoholijuomat
  • Lasi- sekä muovipullot, suihkepullot
  • Huumausaineet, käyttövälineet
  • Ilotulitteet, soihdut ja räjähdetarvikkeet
  • Aseet / teräaseet