LiputSuosittelemme lippujen hankkimista ennakkoon, jolloin halliin sisälle tulo on sujuvinta.

Olvi Areenalla lipunmyynti tapahtuu ainoastaan B-ovelta. Lippuja myydään myös KalPan toimistolla, ravintola Pelimiehessä sekä KalPan lipunmyyntipisteissä. Jokaisen sisäänkäynnin läheisyydestä löytyvät wc-tilat sekä kioskipalvelut ja anniskelualueet.


Ennakkolippujen hinnatMuut vastustajatHIFK, JYP, Kärpät, Tappara**
Istumapaikat*16 €*16 €
​​​​​​​
18 €22 €

Eläkeläiset16 €19 €


24 €29 €

Lapset (7-15-vuotiaat)11 €14,50 €


24 €29 €


30 €36 €

Osuma KalPa -klubi
(oikeuttaa sisäänpääsyyn Osuma KalPa -klubille)
34 €40 €

*Vain 16 € S-etukortilla Prisma Kuopio
** Pe 28.10. KalPa–Jukurit (Eero Kilpeläisen paidan jäädytys)

Seisomapaikat


Lapset6 €6 €

Opiskelijat6 €6 €

Eläkeläiset, varusmiehet, työttömät10 €10 €

Pyörätuolipaikat10 €10 €

Aikuiset15 €15 €

Ovimyyntihinnat + 2 € - 2,50 € aikuisten istuma- ja seisomapaikkalippuihin, + 1 € lasten istuma- ja lasten sekä alennusryhmien seisomapaikkalippuihin.

Lasten seisomapaikat: 7-15-vuotiaat, alle 7-vuotiaille on ilmainen sisäänpääsy vanhemman mukana, ei oikeuta istumapaikkaan.
Pyörätuolipaikat: Saattajalle ilmainen sisäänpääsy, pyörätuolipaikkoja myynnissä 11 kpl / peli, pyörätuolipaikat sijaitsevat Olvi Areenan B-tasanteella.

HUOM! Riveillä 1.-3., jotka ovat jääntasoa lähellä saattaa olla rajoittuneempi näkyvyys joihinkin osiin kaukaloa muihin riveihin verrattuna. Portaikkojen kohdalla paikoilla 1-3 ykkösriveillä (B5, C4 ja C5) kaide on osittain näköesteenä.

Mikäli tarvitset istumapaikan, johon on helppo tulla, suosittelemme 5. rivin paikkoja B4-katsomosta tai rivin 15 paikkoja C3- tai C2-katsomosta. Näihin tarvitsee laskeutua vain yksi porras alaspäin.

Avustajakäytäntö ottelutapahtumissa: Avustaja pääsee veloituksetta seisomapaikalle, kun avustettavalla on ottelulippu. Avustajatarve on tarvittaessa todistettava järjestyksenvalvojalle ja lipunmyyjälle asianmukaisella todistuksella.

KalPan juniorilisenssillä ja toimitsijalisenssillä istumapaikkalippu ringside-katsomoon vain 5 €, ennakkoon ja ovelta.KalPa Hockey Oy varaa oikeudet muutoksiin. Tilaisuuksissa äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä hetkellisesti, suosittelemme kuulosuojaimia.

Ottelutapahtumasssa käytetään voimakkaita ääni- ja valotehosteita sekä savukonetta. Käytettävät tehosteet voivat olla vaaraksi epileptikoille ja migreenistä kärsiville.

Säilytä pääsylippusi koko ottelutapahtuman ajan. Erätauolla ulosmenijöiden liput luetaan elektronisella kulunvalvontalaitteella sekä ulos että takaisin sisään tullessa. Varaudu turvatarkastukseen jäähallin ovella. Jäähallin sisällä on kameravalvonta.

Ovelle ennakkoon varatut ryhmäliput lunastetaan B-ovelta. B-ovella maksu käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla, Visa Electronilla tai etuseteleillä. B-ovesta tulevat sisään kaikki toimitsijat sekä median edustajat.

Kotijoukkueen kannattajat (Musta Verkosto) ovat rumpuineen C4-seisomakatsomossa.

Vierasjoukkueen kannattajaryhmät ohjataan A3-katsomoon (seisomakatsomo). Mikäli vierasjoukkueen kannattajat haluavat istumapaikat, suosittelemme, että he ostaisivat liput katsomosta A2.

Olvi Areenalle ei saa tuoda seuraavia kiellettyjä aineita tai esineitä:

  • Kaikki alkoholijuomat
  • Lasi- sekä muovipullot, suihkepullot
  • Huumausaineet, käyttövälineet
  • Ilotulitteet, soihdut ja räjähdetarvikkeet
  • Aseet / teräaseet