Mobiilikausikortti


KalPa-sovellus tarjoaa mobiilikausikorttiominaisuuden!

KalPan mobiilisovelluksen avulla pysyt tilanteen tasalla joka käänteensä, olitpa sitten Olvi Areenalla, kotisohvalla tai muuten vaan menossa.

Sovelluksesta löydät muun muassa joukkueen viimeisimmät kuulumiset, seuraat tulospalvelusta otteluiden tapahtumia reaaliajassa, katsot KalPan viimeisimmät videot, tarkastat keltapaitojen kokoonpanot ja paljon muuta! KalPan mobiilisovellus on tehty yhteistyössä Liigan kanssa.

HUOM! Kaudelle 2024-2025 lunastetut kausikortit päivittyvät mobiilisovellukseen elokuussa 2024, ennen ensimmäistä Olvi Areenalla pelattavaa harjoitusottelua.

Ota mobiilikausikorttisi käyttöön

Mobiilikausikorttia käyttämällä kaikki kausikortin edut ovat aina saatavilla omassa älypuhelimessasi. Kausikortti ei ole henkilökohtainen, joten mikäli et itse pääse otteluun voit applikaation kautta myös lainata kausikorttiasi eteenpäin! Mobiilikausikortti toimii vain RFID-kausikortin (muovinen kausikortti) omistavilla asiakkailla, ei irtolippukausikorttilaisilla.

Jos sinulla ei vielä ole KalPa-sovellusta, voit ladata sen Google Playsta (Android) tai App Storesta (iOS).

Ohjeet mobiilikausikortin käyttöönottoon:

- Päivitä / lataa KalPa-applikaatio Google Playsta tai App Storesta
- Avaa vasemmasta yläkulmasta sovelluksen valikko
- Valitse valikosta "Kausikortti"
- Kirjaudu sisään omalla matkapuhelinnumerollasi
- Saat tekstiviestillä vahvistuskoodin. Lisää se sovelluksen kenttään.
- Kausikorttisi tulevat pian näkyviin


Kausikortin lainaaminen:

- Avaa kortin tiedot kortin kuvaa klikkaamalla
- Klikkaa kausikortin alla olevaa "Lainaa kausikorttia"
- Valitse tai syötä lainaajan matkapuhelinnumero
- Aseta päivämäärä, jolloin laina päättyy
- Klikkaa "Lainaa"


Mobiilikausikortin voi lainata vain henkilölle, jolla on KalPa-sovellus. Lainattu kortti näkyy, kun sovellukseen on kirjauduttu.

Kausikorttilaisen tunnistaminen tapahtuu puhelinnumeron perusteella. Huomioithan, että käytät samaa numeroa, jonka olet ilmoittanut kausikortin oston yhteydessä.

Mikäli kysyttävää ilmenee, ota yhteys sähköpostitse osoitteeseen kalpa@kalpa.fi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Minulla on kausikortti, mutta en saa sitä näkyviin KalPa-sovelluksessa, mitä tehdä?

Kausikorttilaisen tunnistaminen tapahtuu puhelinnumeron perusteella. On mahdollista, että olet ilmoittanut KalPan toimistolle kausikortin oston yhteydessä vanhan/eri puhelinnumeron, kuin nykyisin käyttämäsi. Ota yhteys sähköpostilla osoitteeseen kalpa@kalpa.fi ja ilmoita nimesi, vanha puhelinnumerosi ja nykyinen puhelinnumerosi.

Voiko mobiilikausikortin asettaa näkymään myös perheenjäsenieni puhelimissa?

Kyllä voi. Ilmoita sähköpostitse osoitteeseen kalpa@kalpa.fi, oma nimesi, puhelinnumerosi ja niiden henkilöiden puhelinnumerot, joilla haluat mobiilikausikorttien näkyvän. Voit ilmoittaa oman puhelinnumerosi lisäksi niin monta numeroa, kuin sinulla on kausikortteja, mutta omasi lisäksi enintään kolme puhelinnumeroa. Esimerkiksi jos sinulla on kolme kausikorttia, voit ilmoittaa oman numerosi lisäksi kaksi puhelinnumeroa, joissa haluat mobiilikausikorttien näkyvän.

Toimiiko muovinen kausikortti, jos lataan KalPa-sovelluksesta kausikortin käyttööni?

Kyllä toimii, voit käyttää kumpaa tahansa Olvi Areenalla ovilla otteluun tullessasi. Mobiilikausikortti on kuitenkin toiminnoiltaan kätevämpi ja helposti lainattavissa kaverille (korttilainan päättymispäivämäärä asetetaan ennakkoon kortinhaltijan toimesta).

Voiko samaan otteluun tulla sekä muovisella kausikortilla, jos korttia lainannut henkilö on jo mobiilikausikortilla kirjautunut sisään?

Ei voi. Ensimmäisenä kausikortin ovella leimannut on oikeutettu sisäänpääsyyn.