ViinilistaPunaviinit:

KILPISYDÄN –VIINI 43€ / 0,75 l

Lancement VDF Syrah, Ranska

GOLDEN STALLION ORGANIC MONASTRELL 45 € / 0,75 l
Espanja. Erittäin täyteläinen. Monastrell.

Tuoksu on kypsän mustaherukkainen, mausteinen ja hieman paahteinen. Maku on suunmukainen muhkea ja voimakas. Kypsien marjojen lisäksi siitä löytyy myös yrttisiä ja mineraalisia sävyjä.

AMERICAN REDWOOD ZINFANDEL 47 € / 0,75 l
Kalifornia. Täyteläinen. Zinfandel.
Syvä, tumma väri. Tuoksussa tummia kirsikoita, boysenmarjaa ja mustaherukkaa sekä vaniljan ja tupakan vivahteita. Suutuntuma on hyvin runsas ja tiivis, ilman kiristäviä tanniineja. Jälkimaku on lämmin ja samettinen.

RABL ZWEIGELT HAIDE50 € / 0,75 l
Itävalta. Keskitäyteläinen. Blauer Zweigelt.

Rubiininpunainen väri. Miellyttävän hillitty tuoksu on sekoitus kypsää ja hapanta kirsikkaa, kanelia ja pippuria. Raikas maku on kypsän hedelmäinen ja pehmeä tanniineiltaan. Kokonaisuus on eloisa ja tyylikäs.


Valkoviinit:

OSCAR HAUSSMANN CUVÉE 40 € / 0,75 l
Saksa. Puolikuiva. Silvaner Riesling.

Seurusteluun. Salaatit, makeutta ja mausteisuutta omaavat ruoat, parsa, pikkusuolaiset. Viinin väri on keltavihreä, ja tuoksu on eksoottisen hedelmäinen. Maultaan viini on raikas, hedelmäinen ja mangoinen.

MCGUIGAN SIGNATURE PINOT GRIGIO 40 € / 0,75 l
Australia. Kuiva. Pinot Grigio.

Tuoksussa omenaa, päärynää ja sitruksia. Maku on raikkaan hedelmäinen ja Pinot Grigiolle tyypillisen sitruksinen. Upean tasapainoinen viini.

MONTE CASCAS COLHEITA BIO BRANCO 50 € / 0,75 l
Portugali. Kuiva. Luomu. Vegaani. 85% Suria, 15 % Fonte Cal.
Sitruunankeltaisen valkoviinin tuoksusta löytyy päärynää, nektariinia ja keltaisia hedelmiä. Raikas ja mineraalinen maku jatkuu pitkään. Kuiva ja hapokas.


Kuohuviinit:

VITIS NOSTRA SPUMANTE 37 € / 0,75 l
Italia. Kuiva. Chardonnay, Trebbiato.

Miellyttävä, sitruksinen tuoksu hunajalla siivitettynä. Tasapainoinen maku on raikas ja siitä löytyy sitrusten lisäksi myös vihreää omenaa.

DIGNITAT CAVA SEMI SEC 45 € / 0,75 l
Espanja. Puolimakea. Macabeu, Xarel-lo, Parellada.

Tuoksussa on kypsiä kivellisten hedelmien aromeja sekä kukkaisia ja sitruksisia sävyjä. Maussa on makeaa valkoista persikkaa ja sitrushedelmiä ja se on hyvin helposti lähestyttävä ja tasapainoinen.


Roseeviini:

FOLONARI PINOT ROSÉ BRUT 44 € / 0,75 l
Italia. Erittäin kuiva. Pinot Grigio, Pinot Nero.

Valkoisista Pinot Grigio- ja punaisista Pinot Nero (Noir) -rypäleistä Proseccon tapaan valmistettu kuohuviini. Herkän punertava väri, eloisat kuplat. Tuoksussa on punaisia marjoja, kukkaisia aromeja sekä hienovaraista sakkakypsytyksen tuomaa paahteisuutta. Maku on melko kuiva, raikas ja hyvin miellyttävän marjainen. Kokonaisuus on Proseccon hengessä suunmukainen ja helposti lähestyttävä.