ViinilistaPunaviinit:

KILPISYDÄN –VIINI (43€/75cl)

Lancement VDF Syrah, Ranska

CASA ALBALI TEMPRANILLO-SHIRAZ (34€ / 75 cl)
Félix Solís Avantis, S.A. Valdepenas, Espanja. Tempranillo 70 %, Shiraz 30%.
Syvän rubiininpunainen väri. Intensiivinen maku, jossa punaisia ja tummia marjoja sekä luumua. Tasapainoiset tanniinit ja miellyttävä jälkimaku. Täyteläinen maku.

RED FIRE ZINFANDEL (47€ / 75 cl)
Enoitalia, Apulia, Italia.
Viinin tuoksusta löytyy punaisia marjoja ja kypsää kirsikkaa. Täyteläinen maku seuraa tuoksua, päätyen miellyttävään makeuteen. Tämän Zinfandelin rypäleet tulevat vanhoista köynnöksistä Apulian seudulta. Täyteläisyyden, mehevän hedelmäisyyden ja mausteisuuden yhdistelmä sopii täydellisesti grillatulle ruualle.

Valkoviinit:

CASA ALBALI VERDEJO SAUVIGNON BLANC (34€ / 75 cl)
Félix Solís Avantis, S.A. Valdepenas, Espanja. Verdejo 85 %, Sauvignon Blanc 15 %.
Kuiva viini, jonka maussa eksoottisia hedelmiä, yrttisyyttä sekä sitrusta. Pehmeän tasapainoisessa jälkimaussa ananaksen, päärynän sekä omenan aromeja.

ZEN GARDEN RIESLING (44€ / 75 cl)
Die Weinmacher GmbH., Pflaz, Saksa.
Kuiva, raikashappoinen, erittäin puhdaspiirteinen. Kypsiä sitrushedelmiä, omenaa ja mineraalisia sävyjä. Pohjois-Pfalzille tyypillinen erittäin ryhdikäs olemus.

Kuohuviinit:

BLUE NUN SPARKLING GOLD EDITION PICCOLO (13€ / 20 cl)
F.W. Langguth Erben, Saksa. Riesling, Chardonnay, Trebbiano.
Tuoksultaan raikkaan kukkainen, omenainen ja päärynäinen puolikuiva kuohuviini. Maultaan keskihapokas, kypsän hedelmäinen, mukana häivähdys sitrushedelmää ja hentoa marsipaania. Tasapainoinen jälkimaku. Puolimakea.

PROSECCO ORGANIC ALBERTO NANI (24€ / 37,5 cl)
Enoitalia, Veneto, Italia. Glera.
Tämän luomuproseccon tuoksusta löytyy upeita kukkaisia aromeja. Päärynäistä makumaailmaa elävöittää hieno hapokkuus. Pitkä, mineraalinen jälkimaku.

MARQUÉS DE LA CONCORDIA VINTAGE BRUT (44€ / 75 cl)
Marqués de Monistrol ,Cava, Espanja. Macabeo, Xarel-lo, Parellada.
Marqués da la Concordialla Cavoja kypsytetään keskivertoa pidempään, jotta viini ehtii kehittyä elegantin paahteiseksi makuelämykseksi. Marqués de la Concordia on valmistanut Cavaa perinteisin menetelmin jo vuodesta 1882. Tämä tekee siitä yhden maailman vanhimmista cavan tuottajista. Kuiva, raikkaan hedelmäinen ja tasapainoinen Cava, jossa on hienostunut suutuntuma ja pitkä jälkimaku.

Roseeviini:

RABL ZWEIGELT ROSÉ (52€ / 75 cl)
Rudolf Rabl , Niederösterreich, Itävalta.
Terästankeissa villihiivoilla valmistettu rosee Langenloisin kylästä Kamptalin viinialueelta. Keskitumma lohenpunainen väri. Kosiskelevassa tuoksussa mansikkaa, kirsikkaa ja persikankiveä. Maku on kuiva, mehukas ja runsaan hedelmäinen. Rablin talolle tyypillinen reilu hapokkuus ja mineraalisuus tekevät viinistä erittäin ryhdikkään, eloisan ja nautinnollisen. Valmistuksessa ei käytetty eläinperäisiä aineita, soveltuu myös vegaaneille. Sustainable Austria -sertifioitu.