VIP-info


VIP-tilavaraukset:

Kaikki VIP-tilojen varaukset ja tiedustelut KalPan toimistolta myyntitiimiltä.

Palautteet

Toivomme, että annatte VIP-tapahtumista palautetta meille, jotta voimme kehittää tapahtumia jatkossa. Palautetta voitte lähettää kalpa@kalpa.fi

Alla tarkemmat, tilakohtaiset ohjeet.


Aitiot

Sisäänkäynti aitioihin

Aitioihin kannattaa tulla tunti ennen ottelun alkua, jolloin teille jää hyvin aikaa ruokailla. Halutessanne voitte järjestää tiloissa esimerkiksi oman asiakastilaisuuden tai palaverin ja tulla aitioihin aikaisemminkin, kunhan järjestelyistä vain sovitaan KalPan kanssa etukäteen. Sisäänkäynti kaikkiin aitioihin on Olvi Areenan kaupunginpuoleisella pitkällä sivulla (C/D-puoli), jossa on opasteet VIP-tilat (C-oven vieressä oikealla puolella). Pääsyliput aitioihin löytyvät järjestyksenvalvojalta aina yrityksen / yhteyshenkilön nimellä.

Ruokatarjoilut aitioissa

Aitiossa on hyvä ruokailla ennen ottelun alkua. VIP-tilojemme laadukkaan ruoan toimittaa ravintola Pelimies. Ruokatilaus on tehtävä viimeistään 7 päivää ennen ottelutapahtumaa, erikoisruokavalioista voi ilmoittaa vielä 3 päivää ennen tapahtumaa. Ruokailu laskutetaan ennakkoon tilattujen annosten mukaan.

Alkoholijuomien tarjoilu aitioissa

KalPa Hockey Oy:llä on alkoholijuomien anniskelulupa Olvi Areenalla. Aitiot ovat anniskelualuetta, joissa noudatetaan alkoholilainsäädäntöä. Tämän vuoksi omien juomien tuominen aitioihin on kielletty. Myös alkoholijuomien vieminen pois aitiosta on kielletty. Anniskelemme lain mukaisesti vain 18 vuotta täyttäneille. Häiritsevästi käyttäytyvät henkilöt poistetaan aitiotiloista järjestyksenvalvojien toimesta.

KalPa Hockey Oy:llä on aitiotiloissa A-oikeudet. Laskutamme kaikki aitioissa nautitut juomat erikseen kulutuksen mukaan. Aitioissa on valmiina jääkaappi, jossa on tarjolla olutta, siideriä ja lonkeroa sekä viiniä. Lisäksi jääkaapista löytyy alkoholittomia vaihtoehtoja kuten limppareita ja vichyä. Tilauksestanne toimitamme aitioon valmiiksi myös alkumaljat tai esimerkiksi konjakit nautittavaksi kahvin kanssa. Kaikki muut juomat joko tilataan ennakkoon tarjoilutilauslomakkeelta tai paikan päällä tarjoilijalta tapahtuman aikana.

Jos juomia ei makseta paikan päällä, asiakkaan on allekirjoitettava juomalasku ennen lähtöä. Jos asiakas lähtee tilasta allekirjoittamatta juomalaskua, tulkitsemme sen automaattisesti laskun hyväksynnäksi.

Laskutuskäytäntö aitioissa

Tilavuokra laskutetaan tapahtuman jälkeen. Ruoka- ja juomatarjoilun laskutamme aina tilauksen / kulutuksen mukaan tapahtuman jälkeen, samoin kuin mahdollisen erikoistarjoilulaskun.
Lasku lähetetään ilmoittamaanne laskutusosoitteeseen, ellei toisin ole sovittu, laskutuslisä on 6 € / lasku. Tapahtuman jälkeen tehdystä laskunkorjauksesta veloitamme laskunkorjauslisän 8 € / lasku. Kaikki juomat laskutetaan avattujen pullojen perusteella. Aitioiden jääkaapin perusjuomavarasto inventoidaan jokaisen tilaisuuden jälkeen ja inventaarion perusteella tehdään juomalasku.

Peruutukset ja muutokset

Pyydämme teitä ilmoittamaan mahdollisista aitiotapahtuman peruutuksista viimeistään 4 viikkoa ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme asiakkaalta puolet aition tilavuokrasta. Mikäli aitiotapahtuman peruutuksesta tai muutoksesta ilmoitetaan alle 2 viikkoa ennen ottelutapahtumaa veloitamme asiakkaalta täyden tilavuokran ottelutapahtumasta. Pidämme myös suullisia muutoksia tai peruutuksia sitovina. Yksittäiset henkilömäärämuutokset voit ilmoittaa kuluitta 7 päivää ennen tapahtumaa. Sen jälkeen veloitus tapahtuu alkuperäisen tilauksen mukaan.Olvi Hall of Fame

Sisäänkäynti Olvi Hall of Fameen

Ottelutapahtuma Olvi Hall of Famessa alkaa tunti ennen ottelun alkua ruokailulla. VIP-tilojemme laadukkaan ruoan valmistaa ravintola Pelimies. Sisäänkäynti Olvi Hall Of Fameen tapahtuu ravintola Pelimiehen ovesta. Pääsyliput ovat Ravintola Pelimiehen ovella varaajan / yrityksen nimellä.

Ruokatarjoilu Olvi Hall of Famessa

Olvi Hall of Fame – lipun hintaan sisältyy ottelukohtainen ruoka ennen ottelua sekä kahvitarjoilu ensimmäisellä erätauolla. Ruoka on valmiina lämpöhauteissa tunti ennen ottelutapahtuman alkua ja se korjataan pois n. 5 minuuttia ennen ottelun alkamista. Ensimmäisellä erätauolla Olvi Hall of Famessa tarjoillaan kahvit ja leivokset.

Mikäli teillä on erikoisruokavalioita, ilmoittakaa siitä meille jo varauksen yhteydessä tai viimeistään viikkoa ennen ottelutapahtumaa.

Alkoholijuomien tarjoilu Olvi Hall of Famessa

KalPa Hockey Oy:llä on alkoholijuomien anniskelulupa Olvi Areenassa. Olvi Hall of Fame on anniskelualuetta, jossa noudatetaan alkoholilainsäädäntöä. Tämän vuoksi omien juomien tuominen Olvi Hall of Fameen on kielletty. Myös alkoholijuomien vieminen pois Olvi Hall of Famesta on kielletty. Anniskelemme lain mukaisesti vain 18 vuotta täyttäneille. Häiritsevästi käyttäytyvät henkilöt poistetaan tiloista järjestyksenvalvojien toimesta.

Olvi Hall of Famessa on A-oikeudet. Alkoholijuomat tilataan tarjoilijalta tai suoraan baaritiskiltä. Juomat merkitään joko pöydän piikkiin, jolloin pöydän isäntä kuittaa laskun tai maksaa juomat tilaisuuden jälkeen Olvi Hall of Famessa käteisellä tai kortilla. Juomat voi myöskin maksaa jo tilauksen yhteydessä. Olvi Hall of Famessa voi maksaa käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla (Diners ja Amex käy myös meillä).
Jos juomia ei makseta paikan päällä, asiakkaan on allekirjoitettava juomalasku ennen lähtöä. Jos asiakas lähtee tilasta allekirjoittamatta juomalaskua, tulkitsemme sen automaattisesti laskun hyväksynnäksi.

Laskutuskäytäntö Olvi Hall of Famessa

Olvi Hall of Famen pääsyliput laskutetaan ottelutapahtuman jälkeen varauksenne mukaisesti. Juomat maksetaan Olvi Hall of Famessa ottelutapahtuman yhteydessä tai ne laskutetaan kulutuksen mukaan tapahtuman jälkeen.

Lasku lähetetään ilmoittamaanne laskutusosoitteeseen, ellei toisin ole sovittu, laskutuslisä on 6 € / lasku. Tapahtuman jälkeen tehdystä laskunkorjauksesta veloitamme laskunkorjauslisän 8 € / lasku.

Olvi Hall of Famen laskun voi maksaa myös paikan päällä. Mikäli lasku maksetaan paikan päällä, tulee siitä mainita jo varausta tehdessä. Paikan päällä maksettaessa isännän tulee ilmoittaa siitä hyvissä ajoin tarjoilijalle. Laskun tekemiseen menee jonkin verran aikaa, sillä tarjoilut on aina ensin tarkistettava. Hyväksymme maksuvälineiksi yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteisen. Kaikki juomat laskutetaan avattujen pullojen perusteella.

Peruutukset ja muutokset Olvi Hall of Famessa

Pyydämme teitä ilmoittamaan mahdollisista Olvi Hall of Famen varausten peruutuksista viimeistään 4 viikkoa ennen ottelutapahtumaa. Tämän jälkeen tehdyistä koko tapahtuman peruutuksista veloitamme asiakkaalta puolet tilan normaalihinnasta. Mikäli tapahtuma peruutetaan alle 2 viikkoa ennen ottelutapahtumaa, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan ottelutapahtumasta.

Alkuperäisestä tilauksesta mahdolliset käyttämättä jääneet Olvi Hall of Fame –liput laskutetaan tapahtuman jälkeen normaalisti, niitä ei voi enää ottelutapahtumapäivänä peruuttaa.


Grano Corner

Sisäänkäynti Grano Lounge

Ottelutapahtuma Grano Loungessa alkaa tuntia ennen ottelun alkua ruokailulla. Sisäänkäynti Grano Corneriin on Olvi Areenan C-oven viereiseltä VIP-ovelta (oikea puoli), jossa järjestyksenvalvojalla on yrityksen / yhteyshenkilön nimellä olevat pääsyliput.

Ruokatarjoilu Grano Loungessa

Grano Lounge -lipun hintaan sisältyy ottelukohtainen ruoka sekä kahvitarjoilu ensimmäisellä erätauolla. VIP-tilojemme laadukas ruoka valmistetaan oman ravintola Pelimiehemme keittiössä . Ruoka on valmiina lämpöhauteissa tunti ennen ottelutapahtuman alkua ja se korjataan pois n. 5 minuuttia ennen ottelun alkamista. Ensimmäisellä erätauolla Grano Lounge tarjoillaan kahvit ja kahvileivät.

Mikäli teillä on erikoisruokavalioita, ilmoittakaa siitä meille jo varauksen yhteydessä tai viimeistään viikkoa ennen ottelutapahtumaa.

Alkoholijuomien tarjoilu Grano Lounge

KalPa Hockey Oy:llä on alkoholijuomien anniskelulupa Olvi Areenalla. Grano Lounge on anniskelualuetta, jossa noudatetaan alkoholilainsäädäntöä. Tämän vuoksi omien juomien tuominen Grano Loungeen on kielletty. Myös alkoholijuomien vieminen pois Grano Loungesta on kielletty. Anniskelemme lain mukaisesti vain 18 vuotta täyttäneille. Häiritsevästi käyttäytyvät henkilöt poistetaan tiloista järjestyksenvalvojien toimesta.

Grano Loungessa on A-oikeudet. Alkoholijuomat tilataan tarjoilijalta tai suoraan baaritiskiltä. Juomat merkitään joko pöydän piikkiin, jolloin pöydän isäntä kuittaa (laskutus) tai maksaa juomat tilaisuuden jälkeen Grano Loungessa, tai juomat maksetaan jo tilauksen yhteydessä. Grano Loungessa voi maksaa käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Jos juomia ei makseta paikan päällä, asiakkaan on allekirjoitettava juomalasku ennen lähtöä. Jos asiakas lähtee tilasta allekirjoittamatta juomalaskua, tulkitsemme sen automaattisesti laskun hyväksynnäksi.

Laskutuskäytäntö Grano Loungessa

Grano Loungen pääsyliput laskutetaan ottelutapahtuman jälkeen varauksenne mukaisesti. Juomat maksetaan Grano Loungessa ottelutapahtuman yhteydessä tai ne laskutetaan kulutuksen mukaan tapahtuman jälkeen.

Lasku lähetetään ilmoittamaanne laskutusosoitteeseen, ellei toisin ole sovittu, laskutuslisä 6 € / lasku. Tapahtuman jälkeen tehdystä laskunkorjauksesta veloitamme laskunkorjauslisän 8 € / lasku.

Grano Loungen laskun voi maksaa myös paikan päällä. Mikäli lasku maksetaan paikan päällä, tulee siitä mainita jo varausta tehdessä. Paikan päällä maksettaessa isännän tulee ilmoittaa siitä hyvissä ajoin tarjoilijalle. Laskun tekemiseen menee jonkin verran aikaa, sillä tarjoilut on aina ensin tarkistettava. Hyväksymme maksuvälineiksi käteisen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit (Diners ja Amex käy myös). Kaikki juomat laskutetaan avattujen pullojen perusteella.

Peruutukset ja muutokset Grano Loungessa

Pyydämme teitä ilmoittamaan mahdollisista Grano Loungen varausten peruutuksista viimeistään 4 viikkoa ennen ottelutapahtumaa. Tämän jälkeen tehdyistä koko tapahtuman peruutuksista veloitamme asiakkaalta puolet tilan normaalihinnasta. Mikäli tapahtuma peruutetaan alle 2 viikkoa ennen ottelutapahtumaa, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan ottelutapahtumasta.

Alkuperäisestä tilauksesta mahdolliset käyttämättä jääneet Grano Lounge–liput laskutetaan tapahtuman jälkeen normaalisti, niitä ei voi enää ottelutapahtumapäivänä peruuttaa.

Kilpikabinetti

Sisäänkäynti Kilpikabinetti

Kilpikabinettiin kannattaa tulla tunti ennen ottelun alkua, jolloin teille jää hyvin aikaa ruokailla. Halutessanne voitte järjestää tiloissa esimerkiksi oman asiakastilaisuuden tai palaverin ja tulla kabinettiin aikaisemminkin, kunhan järjestelyistä vain sovitaan KalPan kanssa etukäteen. Sisäänkäynti Kilpikabinettiin on Olvi Areenan Niiralan B-oven sisäänkäynnin kautta. Pääsyliput kabinettiin saa B-oven lipunmyynnin varatut liput myyntipisteestä yrityksen / yhteyshenkilön nimellä.

Ruokatarjoilut aitioissa

Kilpikabinetissa on mahdollista ruokailla ennen ottelun alkua. VIP-tilojemme laadukkaan ruoan valmistaa ravintola Pelimies. Ruokatilaus on tehtävä viimeistään 7 päivää ennen ottelutapahtumaa, erikoisruokavalioista voi ilmoittaa vielä 3 päivää ennen tapahtumaa. Ruokailu laskutetaan ennakkoon tilattujen annosten mukaan.

Alkoholijuomien tarjoilu aitioissa

KalPa Hockey Oy:llä on alkoholijuomien anniskelulupa Olvi Areenalla. Kilpikabinetti ovat anniskelualuetta, jossa noudatetaan alkoholilainsäädäntöä. Tämän vuoksi omien juomien tuominen kabinettiin on kielletty. Myös alkoholijuomien vieminen pois on kielletty. Anniskelemme lain mukaisesti vain 18 vuotta täyttäneille. Häiritsevästi käyttäytyvät henkilöt poistetaan Kilpikabinetista järjestyksenvalvojien toimesta.

Laskutamme kaikki Kilpikabinetissa nautitut juomat erikseen kulutuksen mukaan. Kabinetissa on valmiina jääkaappi, jossa on tarjolla olutta, siideriä ja lonkeroa sekä viiniä. Lisäksi jääkaapista löytyy alkoholittomia vaihtoehtoja kuten limppareita ja vichyä. Tilauksestanne toimitamme kabinettiin valmiiksi myös alkumaljat tai esimerkiksi konjakit nautittavaksi kahvin kanssa. Kaikki muut juomat joko tilataan ennakkoon tarjoilutilauslomakkeelta tai paikan päällä tarjoilijalta tapahtuman aikana.

Jos juomia ei makseta paikan päällä, asiakkaan on allekirjoitettava juomalasku ennen lähtöä. Jos asiakas lähtee tilasta allekirjoittamatta juomalaskua, tulkitsemme sen automaattisesti laskun hyväksynnäksi.

Laskutuskäytäntö aitioissa

Tilavuokra laskutetaan tapahtuman jälkeen. Ruoka- ja juomatarjoilun laskutamme aina tilauksen / kulutuksen mukaan tapahtuman jälkeen, samoin kuin mahdollisen erikoistarjoilulaskun.
Lasku lähetetään ilmoittamaanne laskutusosoitteeseen, ellei toisin ole sovittu, laskutuslisä on 6 € / lasku. Tapahtuman jälkeen tehdystä laskunkorjauksesta veloitamme laskunkorjauslisän 8 € / lasku. Kaikki juomat laskutetaan avattujen pullojen perusteella. Aitioiden jääkaapin perusjuomavarasto inventoidaan jokaisen tilaisuuden jälkeen ja inventaarion perusteella tehdään juomalasku.

Peruutukset ja muutokset

Pyydämme teitä ilmoittamaan mahdollisesta Kilpikabinetin varauksen peruutuksesta viimeistään 4 viikkoa ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme asiakkaalta puolet Kilpikabinetin tilavuokrasta. Mikäli varauksen peruutuksesta tai muutoksesta ilmoitetaan alle 2 viikkoa ennen ottelutapahtumaa veloitamme asiakkaalta täyden tilavuokran ottelutapahtumasta. Pidämme myös suullisia muutoksia tai peruutuksia sitovina. Yksittäiset henkilömäärämuutokset voit ilmoittaa kuluitta 7 päivää ennen tapahtumaa. Sen jälkeen veloitus tapahtuu alkuperäisen tilauksen mukaan.