​​​​​​​Grano Lounge


Grano Lounge on uusin VIP-tilamme! Tyylikäs VIP-ravintola 1-60 hengen ryhmille sijaitsee Olvi Areenan C-kulman toisessa kerroksessa, sisäänkäynti tilaan tapahtuu C-oven viereisestä VIP-ovesta. ​​​​​​​Grano Loungessa on 51 pöytäpaikkaa sekä 9 baarijakkarapaikkaa. Katsomopaikat sijaitsevat samassa tilassa.

Ottelutapahtuma ​​​​​​​Grano Loungessa alkaa tunti ennen ottelun alkua, jolloin tarjolla on ottelukohtaisesti vaihtuva, Ravintola Pelimiehen valmistama laadukas ruoka. Tilassa voi viihtyä vielä ottelutapahtuman jälkeen. Ensimmäisellä erätauolla on tarjolla kahvit ja leivokset. ​​​​​​​Grano Lounge -paikan hintaan sisältyy tilavuokra, pääsylippu, ottelukohtainen ruoka sekä kahvi ja leivos. Juomat laskutetaan kulutuksen mukaan.
​​​​​​​Tilaan voi tilata ennakkoon KalPa-tuotteita, lahjaksi vieraille tai otteluveikkauksen palkinnoksi. Paikoille on mahdollista tilata valmiiksi myös tervetuliaismaljat tai alkudrinkit sekä toiselle erätauolle pientä suolaista.

Grano Lounge on käytettävissä myös kokoustilana isommille asiakasryhmille sekä ennen otteluita että ottelutapahtumien ulkopuolella.

​​​​​​​Grano Loungen pöytäpaikan hinta:

  • Lauantai-ottelut: 100 € / hlö (sis. alv)
  • Arkiottelut: 110 € / hlö (sis. alv)
  • HIFK-, JYP- , Kärpät- ja Tappara-ottelut: 120 € / hlö (sis. alv)

​​​​​​​Grano Loungen baarijakkarapaikan hinta:

  • Lauantai-ottelut: 75 € / hlö (sis. alv)
  • Arkiottelut: 75 € / hlö (sis. alv)
  • HIFK-, JYP-, Kärpät- ja Tappara-ottelut: 85 € / hlö (sis. alv)


Menu-vaihtoehdot (Huom! vain ottelukohtainen menu tarjolla)
Viinilista
​​​​​​​VIP-info ja peruutusehdot