Mediakäytännöt ja kuvaaminen KalPan otteluissa


KalPan kotiotteluissa kuvaaminen järjestelmäkameralla on sallittu ainoastaan akkreditoituneille kuvaajille. Myöskään videokuvaaminen ei ole sallittua. Järjestyksenvalvojalla on oikeus poistaa katsoja, joka rikkoo tätä sääntöä. Tämä on yhtenäinen käytäntö koko Liigassa.

Puhelimella saa kuvata, kunhan ei kuvauksellaan häiritse muita katsojia. Itse otettuja still-kuvia saa julkaista, mutta kaikki videoiden (jossa pelikuvaa) julkaiseminen on kielletty, koska Liigan TV-oikeudet omistaa Telia. KalPan alkuverryttelyn, jäällemenon ja vaikkapa Ruusterin videokuvaaminen ja julkaisu taas ovat sallittuja, koska kyseessä ei ole virallinen pelikuvaus.

Akkreditointi medialle tapahtuu lähettämällä akkreditointipyyntö osoitteeseen: media@kalpa.fi. Huomioithan, että akkreditointipyyntö tulee lähettää ottelupäivänä viimeistään klo 12.00 ja viikonloppuottelun ollessa kyseessä viimeistään perjantaina klo 12.00.

Median sisäänkäynti Olvi Areenalle B-sisäänkäynnin kautta. Akkreditointilista on B-sisääntuloaulassa oikeanpuoleisella seinustalla. Median paikat sijaitsevat B1- ja A1-katsomoiden yläpuolella.
​​​
​​​​​​​Haastattelupiste on hallin A-kulmauksessa, jään tasolla. Ottelutapahtuman yhteydessä KalPaa koskevat haastattelupyynnöt KalPan viestintäkoordinaattori Marko Nilonille, 044 7871126.

Akkreditoituneet valokuvaajat voivat lohkojaon vuoksi kuvata toistaiseksi B-tasanteelta sekä A- ja B-katsomoiden kulkuaukkojen kohdalta. Valokuvaajilla ei ole pääsyä toistaiseksi jääntasoon vaihtoaitioiden väliin.

Lehdistötilaisuus pidetään noin 10 min ottelun päätyttyä Monttu Pubissa, johon median edustajilla on pääsy.
​​​​​​​
Ottelutapahtuman ulkopuoliset haastattelupyynnöt pelaajista tai valmentajista joukkueenjohtaja Atte Kinnusen kautta, puh. 044 787 1145.