Mediakäytännöt ja kuvaaminen KalPan otteluissa


KalPan kotiotteluissa kuvaaminen järjestelmäkameralla on sallittu ainoastaan akkreditoituneille kuvaajille. Myöskään videokuvaaminen ei ole sallittua. Järjestyksenvalvojalla on oikeus poistaa katsoja, joka rikkoo tätä sääntöä. Tämä on yhtenäinen käytäntö koko Liigassa.

Puhelimella saa kuvata, kunhan ei kuvauksellaan häiritse muita katsojia. Itse otettuja still-kuvia saa julkaista, mutta kaikki videoiden (jossa pelikuvaa) julkaiseminen on kielletty, koska Liigan TV-oikeudet omistaa Telia. KalPan alkuverryttelyn, jäällemenon ja vaikkapa Ruusterin videokuvaaminen ja julkaisu taas ovat sallittuja, koska kyseessä ei ole virallinen pelikuvaus.

Akkreditointi medialle tapahtuu lähettämällä akkreditointipyyntö osoitteeseen: media@kalpa.fi. Huomioithan, että akkreditointipyyntö tulee lähettää ottelupäivänä viimeistään klo 14.00 ja viikonloppuottelun ollessa kyseessä viimeistään perjantaina klo 14.00.

Median sisäänkäynti Olvi Areenalle B-sisäänkäynnin kautta. Akkreditointilista on B-sisääntuloaulassa oikeanpuoleisella seinustalla.

Ottelutapahtuman ulkopuoliset haastattelupyynnöt pelaajista tai valmentajista joukkueenjohtaja Atte Kinnusen kautta, puh. 044 787 1145.