ViinilistaPunaviinit:

KILPISYDÄN –VIINI 43 € / 0,75 l
Lancement VDF Syrah, Ranska
Tuoksussa karhunvatukkaa, vadelmaa ja hieman mausteita. Maku on täyteläinen, kypsän marjainen ja pehmeän tanniininen.

RENACER PUNTO FINAL ORGANIC 55 € / 0,75 l
Täyteläinen. Malbec, Argentiina
Vegaaninen, Luomu
Tuoksussa dominoivat kypsät mustat marjat. Maku on varsin voimakas ja runsaan hedelmäinen. Siinä on luumua, mustaa kirsikkaa ja mustaherukkaa. Jälkimaku on ryhdikäs, viipyilevä sekä raikas.


MG BY MONTGRAS 45 € / 0,75 l
Keskitäyteläinen. Pinot Noir, Chile
Tuoksussa mansikan, kirsikan ja vadelman aromeja. Maku on kepeä ja raikas, jota ryydittävät hyvä hapokkuus ja pehmeät tanniinit.


Valkoviinit:

MC GUIGAN SIGNATURE PINOT GRIGIO 40 € / 0,75 l
Kuiva. Pinot Grigio, Australia

Tuoksussa omenaa, päärynää ja sitruksia. Maku on raikkaan hedelmäinen ja Pinot Grigiolle tyypillisen sitruksinen. Upean tasapainoinen viini.

MONTE CASCAS COLHEITA BIO BRANCO 50€ / 0,75 l
Kuiva. 85% Síria, 15% Fonte Cal, Portugali

Luomu, Vegaani
Sitruunankeltaisen valkoviinin tuoksusta löytyy päärynää, nektariinia ja keltaisia hedelmiä. Raikas ja mineraalinen maku jatkuu pitkään. Kuiva ja hapokas.

NETT TRADITION 45€ / 0,75 l
Kuiva. Riesling, Saksa

Raikkaassa tuoksussa persikkaa, vihreää omenaa ja sitruksista kirpeyttä. Maku on voimakkaan hapokas sekä sitruksinen.


Kuohuviinit:

VITIS NOSTRA SPUMANTE 37 € / 0,75 l
Kuiva. Chardonnay, Trebbiato, Italia

Miellyttävä, sitruksinen tuoksu hunajalla siivitettynä. Tasapainoinen maku on raikas ja siitä löytyy sitrusten lisäksi myös vihreää omenaa.


DIGNITAT CAVA SEMI SEC 45 € / 0,75 l
Puolimakea. Macabeu, Xarel-lo, Parellada, Espanja

Tuoksussa on kypsiä kivellisten hedelmien aromeja sekä kukkaisia ja sitruksisia sävyjä. Maussa on makeaa valkoista persikkaa ja sitrushedelmiä ja se on hyvin helposti lähestyttävä ja tasapainoinen.


PROSECCO ORGANIC ALBERTO NANI 42€ / 0,75 l
Kuiva. Glera, Italia
Luomuproseccon tuoksusta löytyy upeita kukkaisia aromeja. Päärynäistä makumaailmaa elävöittää hieno hapokkuus.Roséviinit:

FOLONARI PINOT ROSÉ BRUT 44 € / 0,75 l
Erittäin kuiva. Pinot Grigio, Pinot Nero, Italia

Valkoisista Pinot Grigio- ja punaisista Pinot Nero (Noir) -rypäleistä Proseccon tapaan valmistettu kuohuviini. Herkän punertava väri, eloisat kuplat. Tuoksussa on punaisia marjoja, kukkaisia aromeja sekä hienovaraista sakkakypsytyksen tuomaa paahteisuutta. Maku on melko kuiva, raikas ja hyvin miellyttävän marjainen. Kokonaisuus on Proseccon hengessä suunmukainen ja helposti lähestyttävä.RABL ZWEIGELT ROSÉ 30€ / 0,75 l
Kuiva. Zweigelt, Itävalta
Vegaaninen

Tuoksussa mansikkaa, kirsikkaa ja persikan kiveä. Maku on kuiva, mehukas ja runsaan hedelmäinen. Rablin talolle tyypillinen reilu hapokkuus ja mineraalisuus tekevät viinisä erittäin ryhdikkään ja eloisan.