Kannattajat


Musta Verkosto

KalPa-kannattajilla on ollut järjestäytynyttä toimintaa jo 1980-luvulta. Kesästä 2005 lähtien KalPan Liigajoukkueen kannattajayhteisö on tunnettu nimellä Musta Verkosto.

Musta Verkosto nimenä heijastaa KalPan aikaisemman kotipelipaidan ja maakunnan vaakunan väriä sekä KalPa-kannattajien verkostoitunutta toimintaa ympäri Suomen. Nimellä on haluttu myös erottautua muiden kannattajayhteisöjen harmaasta massasta.

Musta Verkosto on itsenäinen yhteisö, joka ei ole millään tavalla KalPan alaisuudessa.
Toiminta-ajatuksena on yhdistää KalPa-kannattajat, luoda Niiralan Monttuun tunnelmaa ja juurruttaa Kuopioon uudenlaista kannattajakulttuuria. Musta Verkosto järjestää tapahtumia, matkoja vieraspeleihin sekä tekee yhteistyötä muiden kannattajaseurojen kanssa. Yhteisö haluaa rohkaista savolaisia ja näyttää esimerkkiä siinä, että oman seuran pelipaitaa voi kantaa päällään ylpeydellä!

www.mustaverkosto.net

Mustan Verkoston toimintaan voivat osallistua kaikki KalPan kannattajat, mutta vain jäsenyytensä virallistaneet ovat oikeutettuja jäsenetuihin.

Kuinka liittyä jäseneksi?

  1. Suorita vuosittainen jäsenmaksusi, 20 € tilillemme ( FI25 5600 0520 4427 92 Pohjois-Savon Osuuspankki, saaja Musta Verkosto ry) viitenumerolla 201820199.
  2. Lähetä nimi, osoite, puh, sähköposti, syntymäaika sähköpostilla: info@mustaverkosto.net Mikäli maksu suoritetaan muulla kuin jäsenen nimellä niin ilmoita myös maksajan nimi.
  3. Jäsenkortit noudettavissa verkoston pisteeltä hallilla kauden alettua tai mikäli olet sudeettisavolainen toimitamme jäsenkorttisi postitse kauden alussa. Jäsenkorttisi saamiseen asti kuitti maksusta toimii tositteena jäsenyydestäsi.
  4. Vaihtoehtoisesti voit liittyä jäseneksi myös vierasmatkoilla.
  5. Huom! kauden 2018-2019 jäsenmaksun voi maksaa myös suoraan KalPan toimistolla.

Susiklubiyhdistys

Susiklubiyhdistys on muista organisaatioista riippumaton perinneyhdistys, joka vaalii ja turvaa perinteisen Susiklubin toimintaa.