Lauantai 4.2. 17:00 VS.

Martti J. Kari korvaa Mika Aaltolan Voittajaksi!-seminaarissa – vielä muutama paikka jäljellä

Mika Aaltola on viime hetken työkiireiden vuoksi estynyt saapumasta Voittajaksi!-seminaariin. Aaltolan tilalla puhujana maanantaina 6.2. toimii työelämänprofessori Martti J. Kari.

Lue lisää


Kuva: Ukko Juntunen

KalPan ulkojäätapahtuma su 5.2. Lippumäen lähiliikunta-alueella

Helmikuussa kokoonnutaan jälleen nauttimaan liikunnan riemusta ja raittiista ilmasta, kun KalPan suosittu ja ilmainen ulkojäätapahtuma järjestetään Lippumäen lähiliikunta-alueelle. Tapahtuman ajankohtana on sunnuntai 5.2. klo 11-14 ja paikalla on pelaajia sekä KalPan Liiga että U20-joukkueista, Ruusteri-maskotti, Wibes Dancers sekä Juniori-KalPan ohjaajia, jotka opettavat luistelua ja kiekkotaitoja!

Lue lisää


Kuva: Arno Hämäläinen / Liiga

Raportti: Tappara ei jättänyt palaa KalPalle

KalPa starttasi kolmen ottelun viikkonsa tiistai-iltana Tampereella Tapparan vieraana.

Lue lisää


Päähineet talvikeleihin KalPa Shopista!

KalPa Shopin tuotevalikoimaan on saapunut uusi erä huippusuosittuja tupsupipoja ja valikoimastamme löydät myös muut keltamustat tuotteet niin arkeen kuin otteluihin!

Lue lisää


Veikkaus nostattaa tunnelmaa katsomoissa – Perinteinen kannattajakierros tulee jälleen

Veikkauksen ja Liigan monivuotinen pääsylipputempaus Kannattajakierros saa jatkoa myös tällä kaudella ja se järjestetään Liigan kaikilla paikkakunnilla.

Lue lisää


KalPan toiminta WisePlatformilla

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon. Kaikki helppokäyttöisesti samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla. Tutustu järjestelmän osa-alueisiin!

Lue lisää


Uusimmat videot