Torstai 22.4. 18:30 VS.


Lue lisää

Tuomo Jormakka on poissa

KalPan ensimmäisen SM-liigajoukkueen kapteeni Tuomo Jormakka menehtyi tiistaina 13. huhtikuuta, 67 vuoden iässä. ​​​​​​​

Lue lisää


​​​​​​​Pahvihahmokampanjasta toteutetaan kolmas ja viimeinen erä – ole sinäkin mukana!

Playoffs-kevät käynnistyy KalPan osalta ensi viikolla, kun tulikuumassa neljännesfinaalisarjassa vastaan asettuu kestomenestyjä Tampereen Tappara. Playoffs-ottelut pelataan tyhjin katsomoin, mutta voit olla mukana värjäämässä Olvi Areenaa keltaiseksi hankkimalla pahvihahmon Olvi Areenan lehtereille!

Lue lisää


Playoffs-tuotteet nyt myynnissä KalPa Shopissa!

KalPa selvitti tiensä suoraan Liigan playoffsien neljännesfinaaleihin ja KalPa Shopin valikoimasta löydät playoffs-teematuotteet kauden isoimpien pelien kunniaksi!

Lue lisää


Playoffs-kevät alkaa neljännesfinaaleista - vastaan asettuu Tappara

KalPa varmisti tiistai-iltana paikkansa Liigan playoffsien neljännesfinaaleissa Tapparaa vastaan ja taistelu Suomen mestaruudesta alkaa KalPan osalta maanantaina 19.4.!

Lue lisää


Raportti: KalPa kaatoi Ässät ja nousi suoraan neljännesfinaaleihin!

KalPan runkosarja huipentui tiistaina Porissa Ässiä vastaan. Panokset olivat KalPalle selkeät: kolmen pisteen voitolla sillä oli mahdollisuus varmistaa sijoitus kuuden parhaan joukossa ja suora pudotuspelipaikka. KalPan alku otteluun ei ollut paras mahdollinen, mutta kuopiolaiset kokosivat hienosti itsensä ja hakivat lopulta selkeän voiton maalein 1-6, ja nousivat lopulta runkosarjan viidenneksi.

Lue lisää


KalPan toiminta WisePlatformilla

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon. Kaikki helppokäyttöisesti samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla. Tutustu järjestelmän osa-alueisiin!

Lue lisää

Uusimmat videot