Vahvistusta keskikaistalle – tervetuloa KalPaan Patrick Curry!


KalPa on tehnyt 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen keskushyökkääjän Patrick Curryn kanssa.

Illinoisin Schaumburgista kotoisin olevalla 28-vuotiaalla Patrick Currylla on alla säkenöivä kausi ECHL-sarjassa Kansas City Mavericksin paidassa. 72 runkosarjan ottelussa 178-senttinen Curry nakutteli tehot 39+48=87. Playoffseissa tahti jatkui edelleen hurjana – 20 playoffs-ottelussa monipuolinen hyökkääjä tehoili pisteet 7+9=16.

178-senttinen ja vasemmalta laukova Curry on pelannut urallaan yli 100 AHL-ottelua Iowa Wildissa, sekä Grand Rapids Griffinsissä. Yliopistosarja NCAA:ssa Curry palkittiin sarjan parhaana puolustavana hyökkääjänä kaudella 2019-2020 Boston Universityssa. Samalla kaudella hän myös toimi joukkueensa kapteenina.

-Halusimme Patrickin KalPaan jo viime vuoden siirtorajalla ja uudestaan keväällä. Nyt loppukesän aikana pääsimme sopimukseen ja saamme hänet mukaan KalPa-paitaan. Currylla on alla vahvat yliopistokaudet ja tiedämme tarkkaan, millainen pelaaja hän on, kertoo KalPan urheilujohtaja Anssi Laine.

-Saamme Curryn mukana ison kasan luonnetta jäälle ja koppiin. Hän pystyy pelaamaan monessa roolissa, menemään vastustajan ihon alle ja tekemään myös pisteitä. Hän on pelannut valtaosan urastaan keskushyökkääjänä, vaikka viime kaudella hän pelasikin pääosin laidassa. Viime kauden pisteet ECHL:ssa olivat todella kovat ja monipuolisuuden lisäksi häneltä myös odotamme pisteitä, Laine jatkaa.

KalPan valmistautuminen kohti 10. syyskuuta alkavaan Liiga-kauteen alkaa toden teolla ensi viikolla, kun joukkue palaa jälleen yhteen omatoimisen harjoitusjakson jälkeen. Patrick Curry liittyy harjoitusvahvuuteen 12.8.

Tervetuloa Kuopioon Patrick!