Pelimies Kallanranta on avannut ovensa!


KalPa Hockey Oy:n uusi lounas- ja tilausravintolan Kallanrannan virastotalon yhteyteen on avannut ovensa tänään tiistaina 2.1.2024. Ravintola kantaa nimeä Pelimies Kallanranta.

Pelimies Kallanranta on aloittanut toimintansa tänään tiistaina 2.1.2024. Arkisin noin 120 asiakaspaikkaa käsittävä Pelimies Kallanranta tarjoaa lounasta seisovasta pöydästä ja palvelee kahvilana. Päivittäin klo 10.30-14.00 tarjolla oleva lounas sisältää salaattipöydän, kaksi lämminruokavaihtoehtoa sekä jälkiruuan, kahvin tai teen kera. Tarjolla on myös keittolounas sekä päivittäin vaihtuva kasvisruoka, joka tarjoillaan lautasannoksena. Molempien Pelimies ravintoloiden lounaslistat näet täältä.

Lounastajat voivat hyödyntää Olvi Areenan Pelimiehestä tutut lounasedut myös Kallanrannassa, kuten sopimuslounashinnan, KalPan kausikorttilaisen edun sekä lounaspassin. Pelimies Kallanrannan lounas on hinnaltaan sama kuin Ravintola Pelimiehen eli aikuiset ruokailevat hintaan 12,90 €, eläkeläiset ja opiskelijat 10,90 € ja 5-12 vuotiaat 6,90 €.

Kauniissa Kallaveden rantamaisemissa sijaitseva ravintolatila tarjoaa myös tunnelmalliset puitteet erilaisten ilta- ja viikonlopputilaisuuksien järjestämiselle niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Ravintolassa voi järjestää niin vapaamuotoisemman cocktailtilaisuuden kuin hienomman istuvan illallisenkin, joihin Pelimies Kallanrannan keittiö loihtii toiveiden mukaiset menut.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt: Ravintolapäällikkö Nina Ahola, nina.ahola@kalpa.fi tai 044 587 1120.