Liput runkosarjan kotiotteluihin nyt myynnissä!


Liput kaikkiin Liigan runkosarjan kotiotteluihin ovat nyt myynnissä KalPan lippukaupassa, KalPan toimistolla, ravintola Pelimiehessä sekä Prisma Kuopiossa!

Nyt niitä jälleen saa, sillä irtoliput kaikkiin 30:een KalPan runkosarjan kotiotteluun ovat nyt myyninssä! Kätevimmin irtoliput keltapaitojen kotiotteluihin hankit KalPan lippukaupasta, josta saat hankittua myös kausikortit. Tutustu irtolippujen hinnoitteluun paremmin täältä.

Tutustu tulevan kauden otteluohjelmaan paremmin täältä ja lataa samalla otteluohjelma laitteellesi!

Näin hankit otteluliput KalPan lippukaupasta

KalPan kaikkien runkosarjan kotiotteluiden liput ovat kaudesta 2024-2025 alkaen myynnissä Ticketmasterin ylläpitämässä KalPan omassa lippukaupassa. Lipun ostamista varten tarvitsee luoda asiakastili, johon ohjeet löytyvät täältä.

Kausikorttilaisena pääset takuuvarmasti jokaiseen kotiotteluun!

Kausikortilla varmistat paikkasi keltapaitojen matkassa ja jokaisessa kotiottelussa! Kausikortti on mahdollista ostaa myös ringside-paikoille aivan tunnelman ytimeen kaukalon vieressä tai perhekatsomoon, jossa lasten kausikortti on myynnissä alehintaan. Kausikorttilaiset nauttivat myös vaihtuvista eduista kotiotteluissa Olvi Areenalla, sekä KalPan yhteistyökumppaneiden tarjoamista etuisuuksista.

Lippukauppauudistuksen myötä kausikortit ovat ostettavissa nyt myös verkosta, KalPan lippukaupasta! Kausikortin voit ladata myös laitteellesi ja lainata korttia eteenpäin, mikäli et pääse itse otteluun.

Edullisin aikuisten kausikorttivaihtoehto on seisomapaikkakausikortti, jonka hinta on 199 euroa. Yhden runkosarjaottelun hinnaksi seisomakausikortilla tulee täten alle 7 euroa! Istumapaikkakausikortit ovat aikuisille alkaen 390 € ja lapsille 295 €. Lisää kausikorttivaihtoehtoja löydät täältä!