Ennakko: KalPa mittaa Jukurit Olvi Areenalla Liiga-kauden kenraaliharjoituksessa

Harjoitusottelu: To 5.9.2024 klo 18.00 KalPa-Jukurit


KalPa pelaa harjoitusottelukautensa viimeisen pelinsä torstaina, kun Olvi Areenan isännät mittaavat Mikkelin Jukurien iskukyvyn.

Jukurit-ottelu on KalPalle loppukesän kuudes harjoitusottelu. Viidestä ensimmäisestä ottelustaan KalPa on voittanut kolme ja hävinnyt kahdesti. Viime perjantaina KalPa matkusti Kouvolaan KooKoon vieraaksi ja haki vahvan vierasesityksen päätteeksi tyylikkään 5-1 vierasvoiton.

KalPan tehokkain pelaaja harjoitusotteluissa on ollut hyökkääjä Kasper Simontaival, joka on nakutellut viiteen otteluun pisteet 2+4=6. Yhdysvaltalaishyökkääjä Patrick Curry on myös tehtaillut pisteitä komeaan tahtiin – kolmessa ottelussa on syntynyt pisteet 3+2=5.

Vahvasti viime kauden runkosarjassa pelannut Jukurit on uusiutunut merkittävästi tulevalle kaudelle. Päävalmentaja Olli Jokisen jättämää aukkoa täyttämään tuotettiin Iisalmen Peli-Karhuissa komeaa jälkeä tehnyt Marko Tuomainen. Veke Tuomaisen alaisuudessa Jukurit on pelannut kuusi harjoitusottelua, joista se on voittanut kaksi ja hävinnyt neljä peliä. Viimeksi perjantaina Jukurit hävisi sarjaan nostetulle Kiekko-Espoolle Rantasalmella maalein 1-3.

Valmennuksen ohella myös pelaajiston osalta rajusti muuttuneen Jukurien paidassa kenties mielenkiintoisimmat uudet kasvot ovat kanadalainen keskushyökkääjä Peter Abbandonato, sekä jenkkilaituri Max Ellis. Molemmat ovat pelanneet viimeiset kolme kautta AHL-liigassa – Abbandonatolla AHL-pelejä on vyöllään jo yli 200.

Jukurit-ottelu on KalPan viimeinen harjoitusottelu ennen ensi viikon tiistaina 10. syyskuuta alkavaa Liiga-kautta. Liiga-avauksessaan KalPa isännöi Olvi Areenalla Lappeenrannan SaiPaa.


Liput runkosarjan kotiotteluihin nyt myynnissä!

Liput kaikkiin Liigan runkosarjan kotiotteluihin ovat nyt myynnissä KalPan lippukaupassa, KalPan toimistolla, ravintola Pelimiehessä sekä Prisma Kuopiossa!

Lue lisää

Keltamustat tuotteet KalPa Shopista!

KalPa Shopin tuotevalikoimaan on saapunut tyylikkäitä uutuuksia!

Lue lisää