Thompson, Rusnak, Rinne, Kurri, Tikkanen, Koivu... Tässä 44 All Starsin huikea kokoonpano!

KalPa jäädyttää lauantaina 3.12. kasvattinsa Kimmo Timosen pelinumeron 44. Juhlallisuuksia sekä Liiga-ottelua KalPa-TPS ennen jäällä nähdään legendaottelu 44 All Stars-TPS Alumni.
44 All Stars on ainutlaatuinen yhdistelmä KalPa-legendoja ja Leijonat-legendoja

44 All Stars tuo yleisön nähtäväksi joukkueen, jonka näkeminen on savolaisille todellinen kerran elämässä -elämys.

44 All Starsin riveistä löytyy kaikkein suurimpia KalPa-legendoja, Kanadasta lentävän Wayne Thompsonin ja Slovakiasta saapuvan Darius Rusnakin tähdittämänä. Kaukalossa nähdään myös kaikki pelaajat, joiden pelinumerot KalPa on jäädyttänyt; Jouni Rinne, Pasi Kuivalainen ja Sami Kapanen.

Kimmo Timosen kokoaman joukkueen riveistä löytyy myös todellisia Leijonat-ikoneita Saku Koivun ja Teppo Nummisen tähdittämänä. Stanley Cup -voittajia joukkueesta löytyy Timosen itsensä lisäksi kolme; Jari Kurri, Esa Tikkanen ja Jere Lehtinen. Yhteensä Stanley Cup -sormuksia heiltä löytyy huimat 12 kappaletta.

Maalivahti:
1 Pasi Kuivalainen

Puolustajat:
4 Ossi Väänänen
6 Sami Salo
6 Jari Järvinen
8 Juha Tuohimaa
10 Jere Karalahti
27 Teppo Numminen
44 Kimmo Timonen

Hyökkääjät:
10 Esa Tikkanen
10 Juha Jokiharju
11 Saku Koivu
11 Tommi Miettinen
17 Jari Kurri
20 Darius Rusnak
21 Wayne Thompson
21 Jarmo Kekäläinen
24 Sami Kapanen
26 Jere Lehtinen
27 Jouni Rinne

TPS Alumnin kokoonpano ja Kai Nurmisen kommentit täällä.


"Odotan päivää todella paljon!"

- Idea oli rakentaa joukkue, joka on täynnä KalPa-aikaisia legendoja, joita minä ihannoin pikkupoikana, ja jopa saatoin pelata heidän kanssa yhdessä nuorena poikana. Lisäksi joukkue on katsaus suomalaiseen kiekkoiluun ja huippukiekkoilijoihin, joiden kanssa minulla oli kunnia pelata Suomi-paidassa useat MM-kisat ja olympialaiset, Kimmo Timonen kertoo joukkueensa kokoamisesta.

- On ollut ilo huomata, että kaikki ovat innolla mukana ja odotan päivää todella paljon!


"Ilmassa tulee olemaan suuria tunteita"

- Kiitos 44 All Starsin koonneelle Timosen Kimelle ja TPS Alumnin koonnelle Nurmisen Kaitsulle. Tällaista tähtien määrää ei ole nähty Kuopiossa koskaan aikaisemmin, yleisölle on tarjolla todella ainutlaatuista nähtävää. Jo nyt voi sanoa, että ilmassa tulee olemaan suuria tunteita kun jokainen pelaaja esitellään yleisölle yksi kerrallaan, kertoo KalPan myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen.

- Kuopio on perinteinen palloilukaupunki ja se näkyy myös legendaotteluiden arvostuksena. Aiemmissa legendaotteluissa meillä on ollut yleisöä yli kolme tuhatta ja palaute niin pelaajilta kuin yleisöltä on ollut erinomaista. Nyt kattaus on niin kova, että kun legendaottelu alkaa kello 16.30, odotamme katsomoon jo yli neljää tuhatta ihmistä, jopa täyttä areenaa.


Kahden ottelun ottelutapahtuma

Aikataulu:
- Klo 15.30 Data Group Areenan ovet aukeavat
- Klo 16.00 legendaottelun lämmittely jäällä alkaa
- Klo 16.25 legendaottelun pelaajaesittely alkaa
- Klo 16.30 legendaottelu alkaa, peliaika kaksi kertaa 15 minuuttia juoksevaa aikaa
- Klo 17.30 Liigaottelun lämmittely jäällä alkaa
- Klo 18.10 Paidannostoseremonia jäällä alkaa
- Klo 18.30 Liiga-ottelu KalPa-TPS alkaa


Lipunmyynti #44-iltaan on käynyt vilkkaasti

#44-iltaan on myyty nyt lähes 4000 lippua ja tapahtuman odotetaan tulevan loppuunmyydyksi jo ennakkoon, joten liput kannattaa varmistaa jo tällä viikolla. Seisomapaikkaliput täältä.

Istumapaikkalippuja on saatavilla enää muutamia kymmeniä vihreään katsomoon, liput tähän katsomoon ovat saatavilla S-etukortilla PeeÄssän lipunmyyntipaikoista; Prisma Kuopio, S-market Ykkösrasti, ABC Pitkälahti (Super Cornerin kassa).

KalPan kausikortti, KalPan juniorilisenssi sekä lippu Liiga-otteluun KalPa-TPS oikeuttavat myös legendaottelun seuraamiseen.


Ainutlaatuiset #44-tuotteet nyt saatavilla verkkokaupassa sekä KalPa Pro Shopilla!#44-ilta on huomioitu myös KalPa Shopin toimesta ja saatavilla on nyt rajoitetun ajan ainutlaatuisia #44-tuotteita.

#44-mallisto koostuu seuraavista tuotteista:
 - Timonen 44 sublimaatiokaulaliina.
 - KalPan jäädyttämien pelinumeroiden viirisetti imukupeilla.
 - Timonen 44 vieraspelipaita Mestis-kaudelta 2004-2005.

#44-tuotteet sekä lähes 40 muuta tämän kauden uutta KalPa-tuotetta ovat saatavilla verkkokaupasta täältä.

#44-mallisto on saatavilla verkkokaupan lisäksi KalPa Pro Shopilta ja 3.12. myös Data Group Areenan KalPa Shopilta. Huomio, tuotteita on rajoitettu määrä!