eLiiga

eLiiga on Telian ja Liigan yhteinen e-urheilusarja, jossa SM-liigasta tutut seurat taistelevat NHL-pelin herruudesta omilla edustajillaan. Jokaisella seuralla on edustuksessaan kaksi pelaajaa, tavoitteena eLiigan herruus.

KalPan edustajina eLiigassa ovat Roni "MrNipsuli-" Kaján ja Saku "Mehukatti10" Serttilä. Pelinä toimii NHL 21 ja alustana Playstation 4 Pro. Huipputason e-jääkiekkoa voi seurata live-lähetyksen muodossa MTV.fi:stä, C Moren suoratoistopalvelusta, sekä Telia TV:stä aina sunnuntaisin klo 18 alkaen. Muista kuin sunnuntain live-lähetyksistä ei ole saatavilla suoraa lähetystä, mutta joitain otteluita on mahdollista nähdä pelaajien omien striimien kautta. Mahdollisista striimeistä ilmoitamme aina erikseen. Jos sinulla ei ole C Morea tai Telia TV:tä, niin MTV.fi -palvelu on ilmainen kaikille. eLiigan viralliset nettisivut löytyvät täältä. Nettisivuilta löydät ajantasaisen tulospalvelun ja otteluohjelman, sekä tiedot kaikista joukkueista ja tuoreimmat uutiset.


KalPan eLiiga-taival jatkui viidellä voitolla

KalPan voitokas eLiiga-taival sai jatkoa keskiviikkoiltana pelatuissa otteluissa, kun KalPa nappasi kuudesta ottelusta peräti viisi voittoa.

Lue lisää


HH Brandingin eLiiga-ennakko: Roni "MrNipsuli-" Kaján tekee eLiiga debyytin – vastaan asettuu TPS ja Järvi-Suomen derbyssä JYP

Tämän illan eLiiga-otteluissa vastaan asettuu TPS ja kauden ensimmäiset virtuaaliset Järvi-Suomen derbyt pelataan, kun vastaan asettuu JYP. Lisämausteen otteluihin tuo, kun KalPan toinenkin edustaja Roni ”MrNipsuli-” Kaján pääse irti tekemään eLiiga debyyttinsä.

Lue lisää


eLiiga-taival käynnistyi kahdella voitolla ja kahdella tappiolla

KalPan taival eLiigassa käynnistyi keskiviikkoiltana, kun KalPaa edustava Saku "Mehukatti10" Serttilä kohtasi kahdesti SaiPan ja KooKoon.

Lue lisää


HH Brandingin eLiiga-ennakko: Sarja-avauksessa vastaan asettuu kaksikko kaakosta - SaiPa ja KooKoo

KalPan eLiiga-taival pyörähtää käyntiin keskiviikkoiltana otteluilla SaiPaa ja KooKoota vastaan.

Lue lisää


eLiiga: KalPan pelaajakaksikolla maltti on valttia - Lue kausiennakko!

eLiiga kauden alku häämöttää jo aivan nurkan takana ja nyt onkin mainio hetki tutustua tulevaan kattavan kausiennakon voimin.

Lue lisää