eLiiga

eLiiga on Telian ja Liigan yhteinen e-urheilusarja, jossa SM-liigasta tutut seurat taistelevat NHL-pelin herruudesta omilla edustajillaan. Jokaisella seuralla on edustuksessaan kaksi pelaajaa, tavoitteena eLiigan herruus.

KalPan edustajina eLiigassa ovat Roni "MrNipsuli-" Kaján ja Saku "Mehukatti10" Serttilä. Pelinä toimii NHL 21 ja alustana Playstation 4 Pro. Huipputason e-jääkiekkoa voi seurata live-lähetyksen muodossa MTV.fi:stä, C Moren suoratoistopalvelusta, sekä Telia TV:stä aina sunnuntaisin klo 18 alkaen. Muista kuin sunnuntain live-lähetyksistä ei ole saatavilla suoraa lähetystä, mutta joitain otteluita on mahdollista nähdä pelaajien omien striimien kautta. Mahdollisista striimeistä ilmoitamme aina erikseen. Jos sinulla ei ole C Morea tai Telia TV:tä, niin MTV.fi -palvelu on ilmainen kaikille. eLiigan viralliset nettisivut löytyvät täältä. Nettisivuilta löydät ajantasaisen tulospalvelun ja otteluohjelman, sekä tiedot kaikista joukkueista ja tuoreimmat uutiset.


eLiiga-kausi paketissa - KalPa sijoittui neljänneksi

Historiallinen ensimmäinen eLiiga-kausi paketoitiin KalPan osalta sunnuntaina, kun KalPa väänsi eLiigan pronssimitalien kohtalosta Kärppiä vastaan.

Lue lisää


HH Brandingin eLiiga-ennakko: semifinaaleissa vastaan asettuu Jukurit

eLiigan pudotuspelivaihe jatkui sunnuntaina puolivälieräotteluilla ja runkosarjassa kolmanneksi sijoittunut KalPa sai puolivälierissä vastaansa SaiPan. Kuopiolaiset päihittivät lappeenrantalaiskaksikon otteluvoitoin 2-0 ja samalla KalPa eteni eLiigan semifinaalivaiheeseen.

Lue lisää


KalPa eLiigan runkosarjan kolmas - pudotuspeleissä vastaan asettuu SaiPa

eLiigan runkosarja paketoitiin maanantai-ilta ja KalPa sijoittui runkosarjassa upeasti kolmanneksi! KalPa eteni suoraan eLiigan pudotuspelien puolivälierävaiheeseen, jossa vastaan asettuu SaiPa.

Lue lisää


HH Brandingin eLiiga-ennakko: Sunnuntaina vastaan asettuu Pelicans ja HPK

Sunnuntaina pelataan jo eLiigan runkosarjan osalta viimeiset studiopelit ja KalPa kohtaa studio-otteluissa Pelicansin sekä HPK:n!

Lue lisää


HH Brandingin eLiiga-ennakko: Keskiviikkona vastassa Jukurit ja Lukko

Tämän illan eLiiga-otteluissa vastaan asettuu Lukko ja samalla pelataan kauden ensimmäiset virtuaaliset Savon derbyt, kun vastassa on myös Mikkelin Jukurit!

Lue lisää