eLiiga

eLiiga e-urheilusarja, jossa SM-liigasta tutut seurat taistelevat NHL-pelin herruudesta omilla edustajillaan. Jokaisella seuralla on edustuksessaan yksi pelaaja, tavoitteena eLiigan herruus.

eLiiga palaa ruutuun kaikkien viidentoista Liigaseuran voimin. Tällä kaudella jokaista seuraa edustaa yksi pelaaja ja sarjassa nähdään maailman kiistatonta eliittiä.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa pelattu eLiiga tekee paluun perjantaina 3.12. Sarjan toisella kaudella nähdään uudistettu formaatti, jossa jokaista joukkuetta edustaa yksi pelaaja. Kuten edellisellä kaudella, runkosarja on yksinkertainen ja Playoffsit pelataan Liigasta tutulla formaatilla. Otteluita on tällä kaudella mahdollista seurata seurojen tai pelaajien omilta Twitch- ja YouTube-kanavilta joka perjantai ja lauantai, jolloin eLiigan pelit ajoittuvat sopivasti ennen seurojen perinteisen lajin mittelöitä.

KalPaa tämän kauden eLiigassa edustaa rovaniemeläinen Mikko ”EABUNKA” Kärkkäinen. Viime vuosien aikana Kärkkäinen on keskittynyt pääasiassa 6vs6 pelimuodon pelaamiseen ja hän edustaakin kyseisessä lajissa tällä hetkellä SAWO Esportsia. 1vs1 pelaamisessa Kärkkäiselle ehti tulla useamman vuoden tauko, mutta hän on kuitenkin myös tässä pelimuodossa kokenut kilpailija, joka osaa pelin kikat ja niksit.

– Innolla ja hyvällä asenteella lähdetään haastamaan itseäni selkeästi parempia 1vs1-pelaajia eLiigassa. Selvää on, että altavastaajana tähän sarjaan lähdetään, mutta tuumaakaan ei anneta periksi, Kärkkäinen lupaa.


eLiigan toinen kausi starttaa joulukuun alussa!

eLiiga palaa ruutuun kaikkien viidentoista Liigaseuran voimin. Tällä kaudella jokaista seuraa edustaa yksi pelaaja ja sarjassa nähdään maailman kiistatonta eliittiä.

Lue lisää


eLiiga-kausi paketissa - KalPa sijoittui neljänneksi

Historiallinen ensimmäinen eLiiga-kausi paketoitiin KalPan osalta sunnuntaina, kun KalPa väänsi eLiigan pronssimitalien kohtalosta Kärppiä vastaan.

Lue lisää


HH Brandingin eLiiga-ennakko: semifinaaleissa vastaan asettuu Jukurit

eLiigan pudotuspelivaihe jatkui sunnuntaina puolivälieräotteluilla ja runkosarjassa kolmanneksi sijoittunut KalPa sai puolivälierissä vastaansa SaiPan. Kuopiolaiset päihittivät lappeenrantalaiskaksikon otteluvoitoin 2-0 ja samalla KalPa eteni eLiigan semifinaalivaiheeseen.

Lue lisää


KalPa eLiigan runkosarjan kolmas - pudotuspeleissä vastaan asettuu SaiPa

eLiigan runkosarja paketoitiin maanantai-ilta ja KalPa sijoittui runkosarjassa upeasti kolmanneksi! KalPa eteni suoraan eLiigan pudotuspelien puolivälierävaiheeseen, jossa vastaan asettuu SaiPa.

Lue lisää


HH Brandingin eLiiga-ennakko: Sunnuntaina vastaan asettuu Pelicans ja HPK

Sunnuntaina pelataan jo eLiigan runkosarjan osalta viimeiset studiopelit ja KalPa kohtaa studio-otteluissa Pelicansin sekä HPK:n!

Lue lisää