Tapahtumat ja teemapelit


Tällä sivulle päivitämme tietoja tulevista tapahtumista ja teemapeleistä.

Ruusterin 10-vuotissynttärit pe 20.10.2023


KalPa-maskotti Ruusteri täyttää pyöreitä, kun perjantaina 20.10 KalPa-HPK -ottelussa juhlitaan 10-vuotissynttäreitä! Juhlan kunniaksi lasten istumapaikat alkaen vain 6 € (norm 11€).


Olvi Areenan ovet aukeavat perjantaina klo 17.30. B-tasanteella järjestetään lastenjuhlat aktiviteetteineen ja tarjoiluineen. Päivänsankari on myös tavattavissa klo 17.30-18.30.


Tänäkin vuonna Ruusteria voi muistaa askartelemalla synttärikortin ja tuomalla sen yhteystiedoilla varustettuna B-tasanteelle niille varatulle pöydälle. Arvomme kaikkien kortin tuoneiden kesken ottelussa palkintoja.


#37 pelinumeron jäädytys la 28.10.2023


Eero Kilpeläisen pelinumero 37 jäädytetään Olvi Areenalla lauantaina 28.10 klo 18.30 alkavan KalPa-Jukurit ottelun yhteydessä. Paidan jäädytys -seremonia alkaa 18.30.


Juhlailtana pelataan perinteisesti legendaottelu ennen Liiga-ottelun alkua. Kilpeläisen kokoama All Star-joukkue pelaa Jukureiden alumnijoukkuetta vastaan. Ovet aukeavat 16.00 ja legendaottelu pelataan 16.30, 2 x 15 min erillä.


Olvi Areenan approt -opiskelijapeli ke 1.11.2023


KalPa järjestää yhteistyössä Savonia AMK:n ja Itä-Suomen yliopiston opiskelija- ja ainejärjestöjen kanssa Olvi Areenan approt -opiskelijatapahtuman keskiviikkona 1.11. KalPa-Ilves ottelun yhteydessä. Approkierros järjestetään 16.00-17.30 ja itse KalPa-Ilves -ottelu alkaa 18.30.


Approille joukkueiden määrä on rajoitettu 32 neljän hengen joukkuetta. Ilmoittautumiset etukäteen pe 27.10 mennessä, yksi ilmoittautuminen / joukkue. Joukkueiden lähtöaikoja tullaan porrastamaan, jolloin ensimmäinen lähtö on 16.00 ja toinen lähtö on 16.30. Olvi Areenan Monttu Pub toimii klo 16.00 alkaen tapahtumakeskuksena, johon järjestetään yksilöaktiviteetteja opiskelijoille, jotka eivät osallistu joukkuekisaan. Voit siis lähteä opiskelijatapahtumaan mukaan myös ilman joukkuetta! Yksilöaktiviteetit eivät vaadi ennakkoilmoittautumista.


Niin joukkuekisaajille kuin yksilöaktiviteetteihin osallistujille on jaossa palkintoja! Monttu Pub jatkaa ovien aukeamisen (17.30) jälkeen yksityistilaisuutena 18.15 saakka, jonka aikana suoritetaan palkintojen jako. Opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua ottelun toisella erätauolla järjestettävään erätaukokisaan, jossa pääsee testaamaan oman laukauksen tarkkuutta. Erätaukokisaan osallistujat arvotaan Monttu Pubin yksityistilaisuuden aikana.


Approille osallistuminen edellyttää ainostaan opiskelijalippua KalPa-Ilves -otteluun. KalPan pääyhteistyökumppani Osuma Henkilöstöpalvelut tarjoavat otteluun 500 opiskelijalippua, joista 150 on istumapaikoille ja loput seisomapaikoille. Liput ovat jaossa to 26.10. Itä-Suomen Yliopistolla sekä Savonia AMK:lla. Yliopistolla lippuja jaetaan to 26.10. klo 10.00-14.00 Canthia rakennuksen aulassa. Savonia AMK:lla lippujen jakopiste to 26.10. klo 10.00-14.00 Microkadun kampussydämessä. Mikäli lippuja on vielä torstain jälkeen jäljellä, jaetaan niitä myös ma 30.10 ja ti 31.10 klo 10.00-14.00 samassa paikassa Yliopistolla ja Savonialla. Ilmaislippujen loputtua, on myös mahdollista ostaa lippuja kouluilla hintaan kaksi lippua yhden hinnalla eli 6 €.

Lisäksi otteluun on mahdollista hankkia ennakkoon opiskelijalippuja tarjoushintaan kaksi lippua yhden hinnalla 6 € myös KalPan toimiston sekä ravintola Pelimiehen myyntipisteistä. Ottelupäivänä liput Olvi Areenan ovimyyntipisteestä 7 € / kpl.


Mukana Olvi Areenan Approja järjestämässä:

Osuma Henkilöstöpalvelut
Olvi
KUTOP
Hyeena ry
KuoTra
Skripti ry
Socius ry
Tertta ry
SAVOTTAPikkujoulupeli la 9.12.2023


Lauantaina Olvi Areenalla virittäydytään joulutunnelmaan klo 18.30 alkavan KalPa-KooKoo –pikkujoulupelin merkeissä!


Ovet avataan 17.30 ja B-tasanteella on tekemistä koko perheelle ja tavattavissa on sekä KalPa-maskotti Ruusteri, että itse joulupukki!


KalPa Shopista on hyvä tehdä hankintoja pukin konttiin jo ennen peliä sekä erätauoilla. Lisäksi KalPa-tontut ovat piilottaneet halliin pieniä yllätyksiä, joten kannattaa kuunnella vihjeet tarkkaan, jotta tiedät, osuuko palkinto sinun kohdallesi! Myös Olvi Areenan musiikkia on säädetty joulun suuntaan, joten nyt on ok korvata KalPa-pipo tonttulakilla ja tulla mukaan Olvi Areenan joulutunnelmaa!


Ruusterin 7-vuotissynttärit pe 27.11.2020


KalPa-maskotti Ruusterin 7-vuotissynttäreitä vietetään perjantain 27.11. KalPa - Pelicans -ottelun yhteydessä. Poikkeustilanteen vuoksi Ruusteri ei tänä vuonna kokoa juhlijoita ennen ottelua yhteiseen tilaisuuteen Olvi Areenalle, mutta synttärit näkyvät tapahtumassa kuitenkin muutoin, kun juhlan kunniaksi esimerkiksi lasten istumapaikat illan otteluun ovat alkaen vain 5 € (norm. 10 €)! Liput ovat myynnissä kaikissa Ticketmasterin myyntikanavissa. Synttäritarjouksia on myös läpi illan muun muassa kioskipisteissä.

Ruusteria voi muistaa myös aiempien vuosien tapaan askartelemalla synttärikortin ja tuomalla sen yhteystiedoilla varustettuna otteluun. Jokaiseen lohkoon on varattuna oma paikkansa, johon kortin voi tuoda. Kortin tuoneiden kesken arvomme KalPa-aiheisia palkintoja.

Lapset ovat askarrelleet Ruusterille upeita synttärikortteja joka vuosi.