Tapahtumat ja teemapelit


KalPa järjestää kauden aikana lukuisia erilaisia tapahtumia ja teemapelejä. Tällä sivulle päivitämme tietoja tulevista tapahtumista ja teemapeleistä. Poikkeusjärjestelyjen vuoksi kaudella 2020-2021 tapahtuma- ja teemaottelutiedot päivittyvät aiempia kausia lyhyemmällä aikataululla.

Ruusterin 7-vuotissynttärit pe 23.10.2020

KalPa-maskotti Ruusterin 7-vuotissynttäreitä vietetään perjantain 23.10. KalPa - SaiPa -ottelun yhteydessä. Poikkeustilanteen vuoksi Ruusteri ei tänä vuonna kokoa juhlijoita ennen ottelua yhteiseen tilaisuuteen Olvi Areenalle, mutta synttärit näkyvät tapahtumassa kuitenkin muutoin, kun juhlan kunniaksi esimerkiksi lasten istumapaikat illan otteluun ovat alkaen vain 5 € (norm. 10 €)! Liput ovat myynnissä kaikissa Ticketmasterin myyntikanavissa. Synttäritarjouksia on myös läpi illan muun muassa kioskipisteissä.

Ruusteria voi muistaa myös aiempien vuosien tapaan askartelemalla synttärikortin ja tuomalla sen yhteystiedoilla varustettuna otteluun. Jokaiseen lohkoon on varattuna oma paikkansa, johon kortin voi tuoda. Kortin tuoneiden kesken arvomme KalPa-aiheisia palkintoja.

Lapset ovat askarrelleet Ruusterille upeita synttärikortteja joka vuosi.

Lapset ovat askarrelleet Ruusterille upeita synttärikortteja joka vuosi.