Tapahtumat ja teemapelit


KalPa järjestää kauden aikana lukuisia erilaisia tapahtumia ja teemapelejä kuten esimerkiksi 90-vuotisjuhlaottelun, opiskelijapelin, perhepäivän ja Kummipelin. Osa tapahtumista on täysin ilmaisia, osa taas Liiga-otteluiden yhteydessä.

Supersyysloma ja Ruusterin 6-vuotissynttärit perjantaina 18.10.2019

Syysloman kunniaksi tarjoamme alle 16-vuotiaille lapsille Supersyysloman johdosta sisäänpääsyn ilmaiseksi otteluun KalPa-Ilves perjantaina 18.10. klo 18.30. Seisomapaikkaan oikeuttava lippu on noudettava ennakkoon maanantaista 14.10. alkaen KalPan toimistolta (Sairaalakatu 15) tai Olvi Areenan ravintola Pelimiehestä (Hannes Kolehmaisen katu 4), lippuja jaossa 200:lle ensimmäiselle. Toimisto avoinna syyslomaviikolla ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-12 ja ravintola Pelimies ma-pe klo 9-15.

Samassa ottelussa juhlitaan myös KalPa-maskotti Ruusterin synttäreitä, kun Ruusteri täyttää kuusi vuotta. Ruusterin synttärivastaanotto järjestetään B-tasanteella klo 17.30 alkaen. Tuo etukäteen askartelemasi synttärikortti Ruusterille, Ruusteri palkitsee hienoimman kortin tekijän ja kutsuu voittajan perheineen KalPan perhepäivään la 23.11. Ruusterin kanssa voi ottaa yhteiskuvan ja paikalla on kasvomaalauspiste, ilmapalloja ja karkkia sekä pelejä. Lopuksi lauletaan yhdessä Ruusterille onnittelulaulu.

<p>Lapset ovat askarrelleet Ruusterille upeita synttärikortteja joka vuosi.</p>

Lapset ovat askarrelleet Ruusterille upeita synttärikortteja joka vuosi.


90-vuotisjuhlaviikko ja juhlaottelu 26.10.2019

Lokakuun viimeinen täysi viikko on juhlaviikko. Se käynnistyy kaukalossa keskiviikkona 23.10. kahden 90-vuotiaan seuran, KalPan ja HPK:n kohdatessa. Perjantaina 25.10. Liiga-joukkueen vierasottelun seuraamisen ympärille rakennetaan Olvi Areenalle oma tapahtuma. Juhlaviikko huipentuu lauantaina 26.10. itse 90 v juhlaotteluun Tapparaa vastaan! KalPan tarina on suomalaisista seuroista sieltä persoonallisemmasta päästä. Värikkäitä ihmisiä, ikimuistoisia hetkiä kaukalossa ja mielenkiintoisia tarinoita maukkaiden voittojen ja kirpeiden tappioiden takaa.

90-vuotisjuhlaottelu tulee olemaan yleisölle iso spektaakkeli. Ensin kaukalossa nähdään KalPa All Starsin ja Tappara Alumnin välinen legendaottelu, jotka ovat olleet edellisissä juhlaotteluissa Kuopiossa todella suosittuja. KalPa All Stars pelaa legendaottelussa kolmella kentällisessä, joihin on koottu 70-, 80- ja 90-luvun tähtipelaajia, joten tule ja nää savolaisyleisön hurmanneet KalPa-tähdet vielä kerran!

Ennen Liiga-ottelua KalPa - Tappara juhlallisuuksissa jäällä nähdään KalPa Wall of Fameen aateloidut henkilöt ja julkistetaan uusimmat aateloinnit. Aiemmat juhlaottelut ovat olleet suosittuja, joten hanki lippusi ajoissa!

Tapahtuman aikataulu:
Klo 15.30 Pelimiehen Pre-game buffet, 1. kattaus
Klo 16.00 Olvi Areenan ovet auki
Klo 16.25 Legendaottelun pelaajaesittely
Klo 16.30 Legendaottelu: KalPa All Stars - Tappara Alumni (Peliaika 2 x 15 min)
Klo 17.10 Pelimiehen Pre-game buffet, 2. kattaus
Klo 17.50 Liiga-ottelun alkulämmittely
Klo 18.25 Seremoniat jäällä käynnistyvät
Klo 18.30+ Liiga-ottelu KalPa - Tappara

Liput istumaan lapsille alkaen 13 €, aikuisille alkaen 14 €* ja seisomaan alkaen 5 €. Liput ennakkoon edullisemmin!
*Vain 14 € S-etukortilla Prisma Kuopio ja Sokos Kuopio.

Olvi Areenan ovet avataan 2,5 h ennen Liiga-otteluna ottelun alkua, eli klo 16.00.


KalPa-perheen joulutapahtuma sunnuntaina 8.12.2019

<p>Joulutapahtumassa jäälle pääsee luistelemaan pelaajien kanssa.</p>

Joulutapahtumassa jäälle pääsee luistelemaan pelaajien kanssa.

KalPa järjestää jo perinteeksi muodostuneen ilmaisen joulutapahtuman Olvi Areenalla sunnuntaina 8.12. klo 13-15. Tapahtuma on kaikille avoin ja ohjelmassa on mm. luistelu- ja kiekkotaitojen opetusta sekä muita aktiviteetteja, pukukoppikierroksia ja yhteistyökumppaneiden pisteitä, Wibesien sekä kasvomaalausta. Jäälle menevillä omat luistimet ja kypärä mukaan, myös mailan voi halutessaan ottaa. Paikalla on koko KalPan edustusjoukkue, KalPan naisjoukkue, Wibes Dancers, Ruusteri-maskotti sekä joulupukki.


Kummipeli lauantaina 4.1.2020

<p>Kummipelin luistelukisa Liiga-ottelun erätauolla oli elämys niin kummeille kuin kummilapsille.</p>

Kummipelin luistelukisa Liiga-ottelun erätauolla oli elämys niin kummeille kuin kummilapsille.

Lauantaina 4.1.2020 klo 17.00 pelattava KalPa-SaiPa-ottelu on Kummipeli, johon kutsutaan erityisesti kummilapsia ja –vanhempia. Kummius on elinikäinen ihmissuhde, joka vahvistuu yhdessä tekemisen kautta. Tässä oiva vinkki kummitädeille ja –sedille kummilapsen joululahjaan: osta liput Kummipeliin ja tule viettämään yhteistä aikaa kummilapsesi kanssa Olvi Areenalla!

Ottelussa paljon lapsille sopivaa erityisohjelmaa, joka järjestetään yhdessä Kuopion ev.lut. seurakuntien sekä KuPSin kanssa:

- Rintanappien painaminen yhdessä kummin kanssa.
- Yhteiskuva kummin ja KalPan sekä KuPSin pelaajien kanssa. Omat kuvat voi tägätä #Kumminkaa ja samalla osallistut arvontaan.
- Mahdollisuus osallistua Kumminkaa-luistelukisaan erätauolla, huom. omat luistimet mukaan!

Kummipelin lipputarjous: Lapsen (7-15 v.) istumapaikkalippu* vain 5 € (norm. 10 €) ja liput aikuisille istumaan samaan katsomolohkoon 20 €.


Savolaisten peli la 11.1.2020

Savolaisten pelissä ollaan ylpeästi savolaisia ja tuodaan omia juuriamme esiin. Rohkaisemme kaikkia pukeutumaan Savon väreihin, eli keltamustaan! Ottelussa ovat vastakkain savolaisen teeman mukaisesti KalPa ja Jukurit. Ottelu alkaa klo 17.00 ja Olvi Areenan ovet avataan klo 16.00. Ottelussa soitetaan savolaista musiikkia, ja tiedossa on muutakin savolaista ohjelmaa. Perinteitä noudattaen ottelu alkaa upeasti Savolaisen laululla.


Opiskelijapelit 11.11.2019 ja 4.2.2020

Savonia-AMK:n opiskelijayhdistykset järjestävät yhdessä KalPan kanssa opiskelijapelin KalPa-Jukurit keskiviikkona 13.11.2019 klo 18.30 ja KalPa-Ässät tiistaina 4.2.2020 klo 18.30. Tapahtumat alkavat etkobileillä (K-18) Olvi Areenan Monttu Pubissa jo klo 16.30-18.00. Etkoilla kiekkovisa ja opiskelijaystävälliset hinnat sekä 200:lle ensimmäiselle ilmaiseksi KalPan opiskelijapelien haalarimerkki! Nyt kannattaa siis heittää haalarit päälle ja tulla viettämään rentoa iltaa jääkiekon parissa! Opiskelijoille on varattu omat katsomonosat seisomakatsomoon ja kaikki opiskelijat ovat tervetulleita tapahtumaan.

Liput tapahtumaan ennakkoon opiskelijoille vain 5 €. Lipunmyynti myös suoraan kouluilla muutamana ennakkomyyntipäivänä. Jäähallin ovelta ostettuna liput opiskelijoille 6 €.


Menneitä tapahtumia

Juniori-KalPa 30 vuotta 1.10.2019

Tiistain 1.10. KalPa-Ässät -ottelussa juhlistetaan KalPan ohella juhlavuottaan viettävää Juniori-KalPa ry:tä, sen täyttäessä 30 vuotta. Otteluun on kutsuttu paikalle kaikki Juniori-KalPan joukkueet ja ottelussa tullaan muistelemaan Juniori-KalPan ansiokasta työtä kuopiolaisen jääkiekkoilun eteen.