Yrityskeskus INNOCUM KalPan pääyhteistyökumppaniksi

KalPalta Jarkko Huttunen ja Yrityskeskus INNOCUMilta Jaana Tiilikainen Olvi Areenalla.


KalPan pitkäaikainen yhteistyökumppani, siilinjärveläinen Yrityskeskus INNOCUM nousee KalPan pääyhteistyökumppaniksi alkaen tulevasta jääkiekon Liiga-kaudesta.

Vuonna 2001 toimintansa Siilinjärven Harjamäellä aloittanut Yrityskeskus INNOCUM ja KalPa aloittivat yhteistyönsä vuonna 2008. Samalle kaudelle Kuopion jäähallin kattoon nousi sen historian ensimmäinen mediakuutio. KalPa oli ensimmäinen seura SM-liigassa joka brändäsi ja tuotteisti ylivoiman ja Yrityskeskus INNOCUM sloganinsa ”Tilaa yrittää” myötä oli yritys joka kutsuttiin siihen mukaan.

Yhtäjaksoisesti yli 15 vuotta kestänyt yhteistyö on sisältänyt vuosien saatossa erilaisia elementtejä ja palaa nyt juurilleen, kun KalPan ylivoimien yhteydessä näkyväksi yhteistyökumppaniksi palaa se ensimmäinen yritys. Yhteistyö sisältää myös muuta näkyvyyttä sekä omien sidosryhmien huomiointia Olvi Areenalla. Samalla Yrityskeskus INNOCUM nousee KalPan pääyhteistyökumppaniksi tuleville kausille.

Yhteistyön ulospäin näkyvimmän yksittäisen elementin, näkyvyyden KalPan ylivoimien yhteydessä, visuaalisen ilmeen on suunnitellut kansainvälisestikin palkittu siilinjärveläinen digital artist Antti Karppinen. Näkyvyyden materiaali Olvi Areenan mediakuutiolle on luotu tekoälyä hyödyntäen.

”Meitä yhdistävät pitkäjänteisyys, vastuullisuus ja yhteisöllisyys”

– KalPalla seurana ja INNOCUMin toimintaympäristöllä on molemmilla takanaan jo lähes satavuotinen historia. Meitä yhdistää sitoutuminen pitkäjänteiseen, vastuulliseen ja yhteisölliseen toimintaan. INNOCUMissa tämä tarkoittaa sitä, että pidämme hyvää huolta historiallisesti arvokkaista kiinteistöistämme ja vaalimme alueen arvokasta puustoa ja ympäröivää luontoa. Kehitämme aluettamme luomalla uutta ja ylläpidämme monipuolisia palveluita tukeaksemme yrittäjiemme liiketoimintaa, kertoo Yrityskeskus INNOCUMilta Jaana Tiilikainen.

– KalPan tavoin arvostamme yhteisöllisyyttä ja mutkatonta, ihmisläheistä toimintaa. Tätä periaatetta toteutamme kutsumalla yrittäjämme mukaan lukuisiin tapahtumiin vuoden aikana - KalPan ottelut ovat näistä vuodesta toiseen yksi suosituimmista tapahtumista.

”Puheiden vuodesta toiseen kestäviksi teoiksi viemistä”

– Puhumme myyjinä avoimesti, että KalPa haluaa olla osa paikallisten yritysten markkinointisuunnitelmaa ja pystyä tuomaan heille lisäarvoa. Tämä yhteistyö on yksi hyvä esimerkki puheiden vuodesta toiseen kestäviksi teoiksi viemisestä ja osoitus mihin yhdessä kumppaneidemme kanssa voimme pystyä. Yli 15 vuoden yhteistyöhön mahtuu jo aika monta ideointia, allekirjoitusta ja asioiden puolin ja toisin hyvin toteuttamista, taustoittaa KalPalta Jarkko Huttunen.

– Arvoista kun puhutaan paljon, Yrityskeskus INNOCUMin osalta voi sanoa, että heillä ne näkyvät esimerkillisesti arjessa. Samalla pitkäjänteisyydellä, vastuullisuudella ja yhteisöllisyydellä millä he ovat tehneet Jaanan johdolla yhteistyötä kanssamme, he ovat kehittyneet ja kasvaneet omassa toiminnassaan. Viimeisimpänä osoituksena I1 uudisrakennus Harjamäkeen, mistä he tekivät kunnianhimoisesta ideasta omille asiakkailleen lisäarvoa tuovan menestyskonseptin.

”Nöyrä kiitos yhteistyökumppaneillemme uudesta ennätyksestä”

Tasan viikko ennen uuden Liiga-kauden alkua KalPa ylsi näkyvyyseuroissa uuteen ennätykseensä, edellisen ennätyksen syntyessä vuosi sitten. Jää ja kaukalon laita ovat Kuopiossa myös tänä vuonna loppuunmyytyjä jo ennen sarja-avausta. Led-elementit ovat lähes loppuunmyytyjä, joten pieni määrä yrityksiä on mahdollista ottaa vielä mukaan ledeihin tai yksittäisten pelaajien pelipaitaan.

– Tämä vuosi 2024 on yleisesti taloudellisesti haastava vuosi ja kun jääkiekko on osa yhteiskuntaa, niin kyllähän nämä ajat myös meihin ulottuvat. Kunnianhimoisena tavoitteenamme oli silti yltää viime vuoden ennätystasolle. Kun siihen pääsimme ja ylsimme vielä uuteen ennätykseen, onhan tämä erittäin hieno ja konkreettinen näyttö siitä, miten paljon KalPa Pohjois-Savossa ihmisille ja yrityksille merkitsee, iloitsee KalPalta Pasi Kuivalainen.

– Haluan välittää nöyrän kiitoksen koko organisaation puolesta kaikille yhteistyökumppaneillemme. Kun samaan aikaan sekä kausikorttimyynnissä että syyskuun VIP-tilojen varausasteessa ollaan vuoden takaista hieman edellä, lähtökohdat uuteen kauteen ovat erittäin hyvät.

– Niin yhteistyökumppanien kuin kannattajien innostus uutta joukkuetta ja uutta kautta kohtaan on täällä toimistolla kyllä aistittu. Eihän tässä meinaa malttaa odottaa ensi tiistaita ja Liiga-avausta hienon kotiyleisömme edessä!


Keltamustat tuotteet KalPa Shopista!

KalPa Shopin tuotevalikoimaan on saapunut tyylikkäitä uutuuksia!

Lue lisää

Liput runkosarjan kotiotteluihin nyt myynnissä!

Liput kaikkiin Liigan runkosarjan kotiotteluihin ovat nyt myynnissä KalPan lippukaupassa, KalPan toimistolla, ravintola Pelimiehessä sekä Prisma Kuopiossa!

Lue lisää