Tule pelaamaan hyvän asian puolesta – Kalevan Pallo Golf -hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään ke 21.8.


Tule tukemaan kuopiolaisten lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia Kalevan Pallo Golf -hyväntekeväisyystapahtumaan, joka järjestetään Uuden Tarinan kentällä keskiviikkona 21.8.2024 – ilmottaudu mukaan ennen heinäkuun loppuun mennessä ja saat pikeepaidan!

Tapahtumassa kerätyillä varoilla tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa, lahjakkaiden junioripelaajien etenemistä jääkiekossa ja opiskelussa, sekä avustetaan junioreiden varusteiden hankinnassa.

Paketti 1: 190 € + alv.: yksi pelioikeus, aamukahvit klubilla, VIP-lippu (sisältää ruokailun) KalPa–JYP-harjoitusotteluun ja golf-tapahtuman palkintojenjako Olvi Areenalla. Lisäksi pikeepaita pe 14.6. mennessä ilmoittautuneille.

Paketti 2: 750 € + alv.: neljä (4) pelioikeutta golfkisassa, aamukahvit klubilla, VIP-liput neljälle (4) KalPa–JYP-harjoitusotteluun (sisältää ruokailun) ja golf-tapahtuman palkintojenjako Olvi Areenalla. Kaikille heinäkuun loppuun mennessä ilmoittautuneille pelaajille pikeepaita.

Ohjelma

Klo 09.00 Ilmoittautumien ja aamukahvit
Klo 09.15 Tervetuloa ja kisainfo
Klo 10.00 Golfkisan yhteislähtö
Klo 17.00 Palkintojenjako ja päivällinen Olvi Areenalla VIP-ravintola Grano Loungessa
Klo 18.00 KalPa-JYP, harjoitusottelu

Mikä on Kalevan Pallo KalPa ry?

Kalevan Pallo KalPa ry on yhdistys, joka jakaa avustuksia ja stipendejä lapsille ja nuorille, jotta he voivat jatkaa jääkiekkoharrastustaan. Yhdistyksen tarkoitus on toiminnallaan edistää lasten ja nuorten fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Avustusten ohella se järjestää lasten ja nuorten kasvuun ja kehitykseen liittyviä koulutuksia KalPa-yhteisön pelaajille, vanhemmille ja muille toimijoille. Lisäksi se tekee vaikuttamistoimintaa päämääränään lisätä lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksia Kuopiossa, edistää liikunnan avulla tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta sekä kulttuurien moninaisuutta ja ympäristön kestävää kehitystä. Yhdistys on perustettu Sortavalassa vuonna 1929. Se on osa KalPa-yhteisöä ja toimii läheisessä yhteistyössä KalPa Hockey Oy:n ja Juniori-KalPa ry:n kanssa.