Oliver Kapanen NHL-sopimukseen Montreal Canadiensin kanssa!

(Kuva: Atte Rissanen Photography)


KalPa-paidassa viime vuosina ihastuttanut Oliver Kapanen on solminut kolmivuotisen NHL-tulokassopimuksen Montreal Canadiensin kanssa!

KalPassa koko Liiga-uransa ajan pelannut 20-vuotias hyökkääjälupaus Oliver Kapanen on solminut kolmivuotisen NHL-tulokassopimuksen NHL-organisaatio Montreal Canadiensin kanssa.

KalPan oma kasvatti on Canadiensin NHL-varaus kesältä 2021. Oikealta ampuva keskushyökkääjä varattiin varaustilaisuuden toisella kierroksella, numerolla 64.

”Ovo” teki Liiga-debyyttinsä KalPassa jo kaudella 2021–2022, jolloin 17-vuotias nuorukainen pelasi yhteensä 16 Liiga-ottelua pistein 1+1. Kapanen oli keväällä 2022 mukana A-nuorten SM-hopeaa voittaneessa joukkueessa ja samana vuonna hän saavutti myös alle 20-vuotiaiden MM-hopeaa maajoukkueen paidassa.

Vuonna 2003 syntynyt Kapanen kuului päättyneellä kaudella koko KalPa-hyökkäyksen parhaimmistoon. Hän viimeisteli pelaamissaaan 51:ssä Liigan runkosarjaottelussa pisteet 14+20=34, mutta playoffs-otteluissa tahti oli vieläkin kovempaa, kun 13:ssa ottelussa syntyi pisteet 7+7=14. Upeat esitykset Liiga-jäille takasivat nuorukaiselle paikan myös A-maajoukkueessa MM-kisoissa, jossa "Ovo" iski kahdeksassa ottelussa komeat kuusi maalia.

Viimeisen kolmen kauden aikana Kapanen pelasi KalPan Liiga-joukkueessa kaikkiaan 124 Liigan runkosarjaottelua tehoin 27+38=65 ja vyölle kertyi myös 20 Liigan playoffs-ottelua.

KalPa onnittelee Oliveria NHL-sopimuksesta ja toivottaa tsemppiä rapakon taakse!