Myynti rullaa ja tapahtumaa uudistetaan – KalPa toivottaa hyvää kesää!

Kuva: Atte Rissanen Photography


Takana on jälleen pitkä ja kiekontäyteinen Liiga-kausi. Uusi pelikausi häämöttää jo nurkan takana, mutta sitä ennen on aika nauttia kesästä.

Viime kausi tarjosi jälleen lukemattomia riemun hetkiä ja varsinkin kevään playoffs-otteluissa Olvi Areenalla koettiin ikimuistoisia kiekkoiltoja. Kausi päättyi lopulta neljänteen sijaan tappiollisen pronssiottelun myötä. Kokonaisuudessaan mennyttä Liiga-kautta voi pitää hienona onnistumisena, mutta joukkueelle ja seuraorganisaatiolle se jätti vielä sopivasti nälkää – haluamme enemmän!

KalPan Liiga-joukkue aloitti valmistautumisen uutta kautta kohti kuukausi edellisen kauden päättymisestä toukokuun loppupuolella. Joukkueen fysiikka- ja luisteluvalmentaja Sami Kaartisen johdolla harjoitellut joukkue jäi omatoimiselle harjoitusjaksolle viime viikon päätteeksi – työntekoa jatketaan yhdessä joukkueharjoituksissa jälleen heinäkuun lopussa.

Valio nousee pääyhteistyökumppaniksi

KalPan toimistolla työnteko on jatkunut kauden päättymisestä tähän hetkeen täysin normaalisti. Seuran myyntitiimi on paiskinut kovasti töitä ja keltamusta yhteistyökumppaniverkosto on jälleen entistä laajempi.

- Viime kaudella teimme jälleen KalPan kaikkien aikojen uuden myyntiennätyksen ja tuosta määrästä meillä on kasassa yli 95%. Tämänhetkinen maailmantilanne asettaa isoja haasteita yrityksille, mutta on hienoa, että he haluavat kaikesta huolimatta pysyä meidän mukana. Tästä haluamme antaa suurkiitokset mahtavalle ja äärimmäisen sitoutuneelle yhteistyökumppaniverkostollemme, kiittää KalPan myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen.

Merkittävänä kumppanuutena KalPan matkassa tulee olemaan myös Valio, joka nousee KalPan pääyhteistyökumppaniksi.

KalPan pääyhteistyökumppanit Liiga-kaudella 2024–2025:

Olvi, Ponsse, Osuma Henkilöstöpalvelut Oy, CCM, Hockey Base, Ticketmaster, Carlson, Kuopio, K-Citymarket, Keitele Forest, KPY, Kuopion Energia, Grano, Mondi Powerflute, Nordic Power Service, OP Pohjois-Savo, Kotipizza, PeeÄssä, Savon Sanomat, Terveystalo, Autoliike Miettinen / Skoda ja Valio.

Ottelutapahtuma uudistuu

Liiga-kaudella 2024-25 myös KalPan kotiottelutapahtumaa kehitetään. Merkittävimpänä ja näkyvimpänä elementtinä kotiotteluiden alkushow tullaan viemään uudelle tasolle tulevalla kaudella. Lisäksi kesän aikana Olvi Areenan valomaailmaa kehitetään ja KalPan kotiluola tuleekin saamaan uusia värivalaisimia ottelutapahtumiin.

- Alkushow on merkittävä osa ottelutapahtumaa ja tapahtumakokemusta katsojillemme. Aloitimme suunnittelutyön kauden 2024-25 alkushow’n kehittämisestä jo viime syksyllä ja uskomme, että tulevalla kaudella katsojamme tulevat varmasti kokemaan hienon elämyksen jo ennen ottelun alkua. Valomaailman uudistuksilla haluamme myös nostaa ottelutapahtumamme show-elementtejä, kertoo KalPan markkinointi- ja tapahtumakoordinaattori Hanna Tuhkanen.

Viime kaudella KalPan kotiotteluihin tuotiin interaktiivisuutta KalPa-sovelluksen kautta, kun katsojilla oli mahdollisuus äänestää ottelun parasta pelaajaa, sekä osallistua KalPa-aiheisiin tietovisoihin. Tätä Fannex-ominaisuutta tullaan myös viemään eteenpäin tulevalla kaudella ja jatkossa KalPa-sovelluksen kautta on mahdollista pelailla otteluissa useampiakin eri pelejä.

Oheistapahtumaa on tulevalla kaudella tarjolla varsinkin perheen pienimmille, sekä nuorille, kun B-tasanteen aktiviteettipiste tulee palvelemaan entistä monipuolisemmin pelikaudella 2024-25. Tulevan kauden runkosarjan 30 kotiottelusta noin kolmasosa tulee olemaan eri tavoin teemoitettuja.

Verkkokauppa palvelee kesällä – kausikortit saat myös verkosta

KalPan toimisto jäi kesälomalle keskiviikkona 19.6. ja palaa töihin maanantaina 29.7. klo 9.00.

Olemme siirtyneet käyttämään Ticketmasterin ylläpitämää KalPan omaa lippukauppaa, joka toimii osoitteessa kalpa.tmtickets.fi. Uuden verkossa toimivan KalPan lippukaupan kautta asiakkaiden on mahdollista hankkia kauden 2024-2025 kausikortit sekä syksystä 2024 alkaen myös KalPan kotiotteluiden irtoliput.

Verkkokaupassa ovat myynnissä sekä istuma- että seisomapaikkakausikortit, muutamaa poikkeuskategoriaa lukuun ottamatta.

Verkkokaupassa eivät ole myynnissä D1-katsomon Osuma Klubi -kausikortit. C5-katsomoon voit verkkokaupan kautta hankkia kausikortin, mikäli se maksetaan kertaostona. Kuukausierissä maksettavat C5-katsomon kortit tulee hankkia KalPan toimiston kautta.

Lisätietoja ja ohjeita lippukauppaan löydät tästä. Mikäli sinulla tulee kesän aikana kysyttävää kausikorttien ostoon liittyen lippukaupasta, ole yhteydessä osoitteeseen fan.support@ticketmaster.fi.

KalPa-tuotteita voit tilata verkkokaupastamme läpi kesän! Huomioithan, että kesäaikana verkkokauppamme toimituksissa saattaa olla hieman normaalia pidemmät toimitusajat. Tuotteita voit ostaa myös Ravintola Pelimiehestä, Kuopion Prismasta, K-Citymarket Kolmisopesta, K-Citymarket Päivärannasta sekä keskustan Hockey Basesta. Valikoima vaihtelee eri myyntipisteissä.​​​​​​​

Ravintola Pelimies palvelee läpi kesän – Kallanrannassa huilataan heinäkuussa

Ravintola Pelimies palvelee Olvi Areenalla läpi kesän lounaan merkeissä, maanantaista perjantaihin klo 10.30–15.00. Pelimies Kallanrannan lounas on tarjolla perjantaihin 28.6. asti, mutta heinäkuussa Kallanrannassa pidetään ovet kiinni. Pelimies Kallanrannan lounas palvelee jälleen maanantaina 29.7. alkaen.

Tulevalle Liiga-kaudelle ennakko-odotukset ovat jälleen hurjan mielenkiintoiset. Joukkue on vahva, tapahtumaa uudistetaan ja toivottavasti savolaisyleisö täyttää sankoin joukoin Olvi Areenan katsomot heti kauden alusta lähtien.

Kauden alku lähestyy, mutta sitä ennen nautitaan täysin rinnoin upeasta Suomen kesästä.

Aurinkoista kesää koko KalPa-perheelle!