KalPalle merkittävä vahvistus hyökkäykseen, Arttu Ilomäki palaa Savon sydämeen

Hyökkääjää hakeneen KalPan etsintä on päättynyt ja joukkue saa merkittävän vahvistuksen, kun Arttu Ilomäki (25) palaa Savon sydämeen. Ilomäki saapuu KalPaan Tapparasta, ja sopimus kattaa loppukauden.

Ilomäki on savolaisille entuudestaan tuttu pelaajaa, sillä hän pelasi KalPassa jo kausilla 2013-2014 (21 ottelua, 4+7=11 pistettä) sekä 2014-2015 (46 ottelua, 4+17=21 pistettä ja pudotuspeleissä yksi ottelu, kauden päättyessä loukkaantumiseen). Kuopiossa hän nousi taiturimaisena pelaajana ja värikkäänä persoonana nopeasti pidetyksi henkilöksi niin joukkueen kuin kannattajien keskuudessa.

Viime kaudella tamperelainen paukutti Tapparassa uransa ennätyspisteet Liigan runkosarjassa, kun 50 ottelussa syntyivät pisteet 15+18=33. Pudotuspeleissä 14 ottelua toivat kaksi syöttöpistettä ja Suomen mestaruuden. Kuluvalla kaudella Ilomäki on pelannut Tapparassa 23 ottelua pistein 2+5=7.

 - Etsimme hyökkääjää joka tuo meille lisää monipuolisuutta pystyen pelaamaan sekä keskellä että laidassa ja tuo myös rightin puolen kätisyyttä. Arttu täyttää nämä kriteerit plus hän on tuttu pelaaja valmennukselle ja tiedämme mitä hän pystyy meille tuomaan. Olemme hyvin tyytyväisiä, että pystyimme täydentämään hyökkäystämme Artun tasoisella pelaajalla, kertoo urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

 - Mikael Seppälän ja Artun hankintojen myötä emme etsi nyt uusia pelaajia. Joukkueemme on lopullisesti valmis kun siirtoikkuna sulkeutuu helmikuun puolivälissä.

Arttu Ilomäki saa KalPassa hänelle tutun pelinumeron 22 ja hän on kokoonpanossa jo keskiviikkona 14.12. ottelussa HPK-KalPa.