Ennakko: Tulossa perjantai-ilta ja Savon derby - on aika tasoittaa voitot!

KalPa - Jukurit Data Group Areenalla pe 17.2. klo 18.30. Otteluisäntä: Savon Voima Oyj


Iso. Kova. Ilkeä. Liikkuva. Taitava. Tällä hetkellä KalPassa, ensi kaudella jo Pohjois-Amerikassa? Niko Mikkola.

Savolaiset Liiga-joukkueet pelaavat kumpikin hienoa runkosarjaa. Perjantaina Kuopioon saapuva Jukurit taistelee paikasta pudotuspeleihin, ollen nyt kaksi pistettä viimeisestä pudotuspelipaikasta. KalPa puolestaan on vahvasti kiinni aina kotiedussa neljännesfinaaleihin, tämän hetken sijoituksen ollessa kolmas.

Ensimmäistä kautta Liigassa nähtävät Savon derbyt ovat lunastaneet heti suosion savolaisten urheilun ystävien keskuudessa. Yleisöä on ollut katsomoissa hienosti niin Kuopiossa kuin Mikkelissä ja itse ottelut ovat tarjonneet hyvää vastinetta pääsylipuille. Nyt vuorossa on jo runkosarjan viimeinen Savon derby, voitot ovat eteläsavolaisille 2-3. Joten arvon pohjoissavolaiset, perjantaina on aika tasoittaa voitot 3-3:een!

Yksi erinomainen syy lisää tulla katsomoon on KalPan maajoukkuepuolustaja Niko Mikkola. Jo kahteen EHT-turnaukseen kutsun Leijona-paitaan tällä kaudella saanut Mikkola on kautta aikojen suurimpia KalPassa nähtyjä puolustajalupauksia. Raamikkaaksi pelaajaksi sulavasti liikkuva, hyökkäyksiin mielellään nouseva, fyysisessä pelissä viihtyvä ja sopivan ilkeä "Tolu" pelaa ensi kaudella hyvin mahdollisesti jo Pohjois-Amerikassa. Tätä KalPan puolustajaa numero 7 kannattaa tulla katsomaan nyt, kun se on vielä mahdollista!

Kauden viimeinen Savon derby on myös perinteinen Savolaisten peli. On jälleen aika keltamustan pukeutumiskoodin, savolaisen musiikin ja savolaisten herkkujen... Otteluisäntä, 70-vuotias Savon Voima Oyj on vahvasti mukana Savolaisten pelissä ja muun muassa tarjoaa 300 ensimmäiselle täytekakkukahvit. Lue lisää täältä!

Ovet aukeavat jo kello 17.00. Tervetuloa viihtymään Data Group Arenalle! Liput täältä.


Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, tässä ottelussa alkaen 90 minuuttia ennen ottelun alkamista. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täällä.


Jälkipelit:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään juuri uudistetussa ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuu tällä kertaa KalPan päävalmentaja Pekka Virta.


RUNKOSARJAN VIIMEISET KOTIOTTELUT:
 - To 23.2. klo 18.30 KalPa - Lukko  <- Osta liput!
 - La 25.2. klo 17.00 KalPa - Kärpät  <- Osta liput!
 - La 4.3. klo 17.00 KalPa - SaiPa  <- Osta liput!
 - La 11.3. klo 17.00 KalPa - Sport  <- Osta liput!