#44-illan legendaotteluun tulee ainutlaatuinen määrä tähtiä - tässä TPS Alumnin joukkue!

KalPa jäädyttää lauantaina 3.12. kasvattinsa Kimmo Timosen pelinumeron 44. Juhlallisuuksia sekä Liiga-ottelua KalPa-TPS ennen jäällä nähdään legendaottelu 44 All Stars-TPS Alumni.
Kahden ottelun ottelutapahtuma

Aikataulu:
- Klo 15.30 Data Group Areenan ovet aukeavat
- Klo 16.00 legendaottelun lämmittely jäällä alkaa
- Klo 16.25 legendaottelun pelaajaesittely alkaa
- Klo 16.30 legendaottelu alkaa, peliaika kaksi kertaa 15 minuuttia juoksevaa aikaa
- Klo 17.30 Liigaottelun lämmittely jäällä alkaa
- Klo 18.10 Paidannostoseremonia jäällä alkaa
- Klo 18.30 Liiga-ottelu KalPa-TPS alkaa

KalPan kausikortti, KalPan juniorilippu sekä lippu Liiga-otteluun KalPa-TPS oikeuttavat myös legendaottelun seuraamiseen.


Lipunmyynti #44-iltaan on ollut todella vilkasta

Lippuja #44-iltaan on myyty jo noin kuukausi ennen tapahtumaa lähes kolme ja puoli tuhatta. Istumapaikkoja on jäljellä enää alle parisataa, joista suurin osa on PeeÄssän asiakasomistajien katsomonosaan.

S-etukortilla saatavat 22 euron hintaiset istumapaikat ovat saatavilla vain PeeÄssän myyntipisteillä Sokoksella, S-market Ykkösrastilla, Prismassa ja Pitkälahden ABC:llä (Super Cornerin kassa).

- Kimen huikea ura ja ihmisten suuri arvostus häntä kohtaan sekä vuosi sitten koetun #24-illan show ja tunnelataus sekä ovat niin kova yhdistelmä, että odotamme Data Group Areenan tulevan loppuunmyydyksi jo ennakkoon. Noin kuukautta ennen juhlapäivää lipunmyynti on erittäin hyvässä vauhdissa, kertoo myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen.

- 44 All Starsin kokoonpano julkistetaan ensi viikolla. Jo nyt voi sanoa, että legendaotteluun tulee niin kova kattaus entisiä pelimiehiä, että sellaista ei ole Kuopiossa aikaisemmin nähty.

Varmista paikkasi #44-iltaan täältä.


TPS Alumni täynnä Suomen mestareita ja maajoukkuepelaajia

Timonen pelasi TPS:ssä kolme kautta syksystä 1994 kevääseen 1997, saldolla SM-kulta, SM-hopea, SM-hopea.

Kuopiossa esiintyvän TPS Alumnin turkulaiset ovat kasanneet hyvällä pelisilmällä. Joukkueesta löytyy kahdeksan pelaajaa, ketkä pelasivat Turussa yhdessä Timosen kanssa. Lisäksi joukkueesta löytyy neljä uransa aikana myös KalPaa edustanutta pelaajaa.

Maalivahdit:
19 Fredrik Norrena                          
30  Antero Niittymäki

Puolustajat:
22 Markus Seikola
60 Tom Koivisto
90 Erik Kakko

Hyökkääjät:
10 Marko Jantunen
14 Antti Aalto
21 Kai Nurminen
24 Sami Salonen
27 Arto Vuoti
30 Mika Alatalo
44 Niko Mikkola
51 Jari Pulliainen
74 Jani Kiviharju


"Juhla on iso juttu myös meille"

- Olemme todella iloisia, että tällainen mahdollisuus on meille suotu. Lähdemme innolla Kuopioon, jossa saamme olla mukana Timosen, yhden Suomen kautta aikojen parhaan jääkiekkoilijan, Leijona-legendan, paidan jäädytyksessä. Juhla on iso juttu myös meille, joukkueessamme on paljon pelaajia siltä ajalta kun Kime pelasi Turussa ja nousi maajoukkueeseen, kertoo TPS Alumnin joukkuetta kasaamassa ollut TPS-legenda Kai Nurminen.

- Joukkueestamme löytyy paljon Kimen entisiä joukkuekavereita ja myös kuopiolaisille tuttuja pelaajia. Esimerkiksi Jantusen Marko on loistava kaveri saada mukaan ja entisten pelimiesten keskelle. Ei ole onnistunut noin kovan ryhmän kasaaminen mihinkään muuhun peliin kuin nyt Kuopioon ja Timosen sankaripäiväksi. Tiedämme, että Kuopiossa lätkä ja Timonen ovat isoja asioita ja tulossa on unohtumaton päivä myös meille.

- Kuopioon meiltä saapuu mukavoitunut, hiukan pulskistunut ja iloinen ex-liigakiekkoilijoiden porukka.


Legendaottelun tuomaristossa puhuu kokemuksen ääni

Legendaottelun tuomitsee tunnettu savolainen, runsaasti kokemusta pääsarjan kaukaloista kerännyt kolmikko. He ovat päätuomari Kari "Kippari" Nieminen sekä linjatuomarit Timo Kärkkäinen ja Rauno Piiroinen.

#44-illan otteluisäntänä toimivat Intro ja Henry´s Pub.