Niiralan Monttu info


Osoite: Hannes Kolehmaisen katu 4, 70110 KUOPIO
Katsojakapasiteetti: 5300
Istumapaikat: 3628
Seisomapaikat: 1392 (joista pyörätuolipaikkoina 11)
VIP-paikat: 280

<p>Kaudella 2018-2019 pääsisäänkäynteinä toimivat jäähallin C-ovi ja D-ovi. Lipunmyynti on C-ovella.<br>A-ovella on varatut liput sekä junioreiden ja median sisäänkäynti. B-ovi on vain hätäpoistumistie, se ei ole muuten käytössä lainkaan työmaan takia.<br></p>

Kaudella 2018-2019 pääsisäänkäynteinä toimivat jäähallin C-ovi ja D-ovi. Lipunmyynti on C-ovella.
A-ovella on varatut liput sekä junioreiden ja median sisäänkäynti. B-ovi on vain hätäpoistumistie, se ei ole muuten käytössä lainkaan työmaan takia.


Pysäköintipaikat

Niiralan Montun läheisyydessä on reilusti pysäköintipaikkoja myös kaudella 2018-2019. Suosittelemme kuitenkin hyödyntämään yleisiä kulkuvälineitä tai tulemaan otteluun kävellen tai pyörällä.

Toriparkki palvelee 24 h ja se on kätevin pysäköintipaikka Niiralan Monttuun tullessa. KalPan otteluiden aikaan toriparkin pysäköinti on puoleen hintaan! Auton voi noutaa ottelun jälkeen toriparkista A-, D-, E-, ja H- portaiden kautta parkkikorttia käyttäen.

Valtuustotalon pysäköintialue on katsojien käytössä klo 16 jälkeen vapaasti.
Kaksi invaparkkipaikkaa on Kansalaisopiston päädyssä.

Haapaniemenkadun pysäköintitalo (Haapaniemenkatu 48) sekä Kuopio-hallin pysäköintialue tarjoavat ilmaista pysäköintitilaa KalPan kotiotteluiden aikana. Linja-autoille on oma pysäköintialue Kuopio-hallin takana.

Pysäköintialueina KalPan ottelupäivinä toimivat myös Niiralan koulun piha, Niiralan koulun kenttä, Klassikan koulun piha ja Klassikan koulun kenttä.

​​​​​​​Huom! Päivitämme pysäköintitietoja vielä kauden aikana, tarkista tältä sivulta aina ajantasaisin tieto.

*Bussilla peliin alehintaan! (Voimassa pe 14.9. alkaen)

Katsojat pääsevät KalPan peleihin Kuopion ja Siilinjärven kaupunkiliikenteen busseissa "KalPan Pelipäivä" -mobiililipulla. Mobiililippu on lasten hintainen ja käy vyöhykkeillä A ja AB. Alennus on voimassa, jos on ennakkoon ostettu pelilippu tai kausikortti ja se tulee näyttää bussissa. Bussilippu on hankittava pelipäivänä Vilkun mobiilisovelluksesta. Alennus on voimassa peli-iltana klo 24.00 asti.

Lataa Vilkun sovellus tästä.


Poliisi edellyttää tieliikennelain noudattamista

Pohjois-Savon poliisilaitos edellyttää, että KalPan otteluihin autoilla tulevat katsojat noudattavat voimassa olevia tieliikennelain säännöksiä pysäköinnistä.

Erityisesti poliisi muistuttaa, että pelastusteille ei tule missään olosuhteissa pysäköidä ajoneuvoa.

Pohjois-Savon poliisilaitos kehottaa autoilijoita myös noudattamaan järjestäjien alueelle järjestämien liikenteenohjaajien antamia ohjeita, käskyjä ja määräyksiä. Heillä on ohjaustehtävänsä aikana Tieliikennelain antamat oikeudet ja velvollisuudet.