VIP-kausikortti


Hannes-klubi kausikortti

Hannes-klubi -kausikortti 2800 € (sis. alv)

Hannes-klubilla nautit pelin ohella aidosta kiekkotunnelmasta sekä tunnetun kiekkomiehen ja klubi-isännän Hannes Kapasen show’sta. Ottelua seurataan hallin keskeisiltä paikoilta parvelta.

Ennen ottelua Hannes-klubilla on tarjolla ravintola Pelimiehen valmistama herkullinen ottelukohtainen ruoka ja ensimmäisellä erätauolla kahvit leivoksineen.


Eezy KalPa-klubi

Eezy KalPa-klubikausikortti 970 € D1-katsomoon

Eezy KalPa-klubilaisten käytössä on katsomon välittömässä läheisyydessä sijaitseva KalPa-klubi, jossa tapaat muita yritysasiakkaita ja kuulet sisäpiirin kommentit. Eezy KalPa-klubikorttilaisilla on oma sisäänkäynti D-oven vieressä ja tilassa on A-oikeudet ja sekä omat WC-tilat. Tuomarina tilassa toimii järjestyksenvalvoja, joka puhaltaa erätauoilla pilliin kun erätaukoa on jäljellä kaksi minuuttia.

Uutuutena kaudella 2020-2021 Eezy ja KalPa tarjoavat klubilla jokaissa kotiottelussa kahvit ja pientä purtavaa. Tarjoamme kauden aikana myös erilaisia tapahtumia klubilaisille otteluiden yhteydessä, kuten kaudenavaustapahtuman, pikkujoulut ja viinitasting-tapahtuman.


Näkymä jäälle klubipaikoilta on erinomainen.KalPan kausikortit myydään vain KalPan toimistolta, 044 787 1100 / kalpa@kalpa.fi.
Kausikortin voit ostaa toimistolta käteisellä, kortilla, etuseteleillä ja korteilla tai Online-maksulla. Kausikortin voit tilata myös netin kautta; kausikortin tilaus. Varaamme oikeudet muutoksiin.


Kausikorttien käsittelykulut

Kauden aikana kadonneen tai rikkoutuneen kausikortin tai lippuvihkon uusiminen
Mikäli kausikortti / lippuvihko katoaa tai rikkoutuu kauden aikana, veloitamme kortin uusimisesta 15 € käsittelymaksun tai lippuvihkon korvaamisesta 5 € käsittelymaksun.

Laskutuslisä
Laskutuslisä 6 €. Mikäli laskusta joudutaan lähettämään maksumuistutus, veloitetaan muistutuskuluina 10 € / lasku.