VIP-kausikortti


Hannes-klubi kausikortti

Hannes-klubi -kausikortti 2800 € (sis. alv)


Hannes-klubilla nautit pelin ohella aidosta kiekkotunnelmasta sekä tunnetun kiekkomiehen ja klubi-isännän Hannes Kapasen show’sta. Ennen ottelua Hannes-klubilla on tarjolla ravintola Pelimiehen valmistama herkullinen ottelukohtainen ruoka. Yhteistyö jatkuu paikallisen alkoholivalmistajan Lignell & Piispasen kanssa myös kaudella 2019-2020.


Smile KalPa-klubi

Smile KalPa-klubikausikortti 970 € D1-katsomoon

Smile KalPa-klubilaisten käytössä on katsomon välittömässä läheisyydessä sijaitseva KalPa-klubi, jossa tapaat muita yritysasiakkaita ja kuulet sisäpiirin kommentit. Smile KalPa-klubikorttilaisilla on oma sisäänkäynti D-oven vieressä ja tilassa on A-oikeudet ja sekä omat WC-tilat. Tuomarina tilassa toimii järjestyksenvalvoja, joka puhaltaa erätauoilla pilliin kun erätaukoa on jäljellä kaksi minuuttia.

Smile KalPa-klubikausikortti playoffs-hyvitysten kanssa vain 897 € (hinta sis. alv:n 10 %).

<p>Näkymä jäälle klubipaikoilta on erinomainen.</p>

Näkymä jäälle klubipaikoilta on erinomainen.


KalPan kausikortit myydään vain KalPan toimistolta, 044 787 1100 / kalpa@kalpa.fi.
Kausikortin voit ostaa toimistolta käteisellä, kortilla, etuseteleillä ja korteilla tai Online-maksulla. Kausikortin voit tilata myös netin kautta; kausikortin tilaus. Varaamme oikeudet muutoksiin.


Kausikorttien käsittelykulut

Kauden aikana kadonneen tai rikkoutuneen kausikortin tai lippuvihkon uusiminen
Mikäli kausikortti / lippuvihko katoaa tai rikkoutuu kauden aikana, veloitamme kortin uusimisesta 15 € käsittelymaksun tai lippuvihkon korvaamisesta 5 € käsittelymaksun.

Laskutuslisä
Laskutuslisä 6 €. Mikäli laskusta joudutaan lähettämään maksumuistutus, veloitetaan muistutuskuluina 10 € / lasku.