KalPa yhteistyökumppanina


Strategiamme ytimessä on Kuopion ja Pohjois-Savon menestyminen. Seuran panos tähän on tuottaa yhteisiä elämyksiä ja positiivisen heimoontumisen tunnetta sekä luoda entistä vahvempaa yhteisöllisyyttä ja verkostoitumisen mahdollisuuksia yhteistyökumppanien kesken.

Pystymme tarjoamaan yrityksille Suomen ylivoimaisesti suosituimman ja seuratuimman urheilusarjan, jääkiekon SM-liigan. Otteluitamme SM-liigan runkosarjassa seurasi kaudella 2019-2020 paikan päällä Olvi Areenalla noin 100 000 ihmistä ja vierasotteluissa 13 eri kaupungissa ympäri Suomea noin 120 000 ihmistä. TV-esiintymisten tavoittavuus oli yli 18 000 000 ihmistä. Sosiaalisen median kanavissa meillä on noin 85 000 seuraajaa.

Suomen seuratuin laji ja Pohjois-Savon suosituin seura ovat yhdistelmä, jonka vetovoima näkyy myös yhteistyökumppanien määrässä. Vuositasolla mukanamme on noin 1 000 yritystä.

Lisää arvoistamme, numeroistamme ja mahdollisuuksista olla mukanamme täällä.


Kausikortti

Kausikortti on suosittu tapa huomioida niin yrityksen henkilökuntaa kuin asiakkaita SM-liigaviihteen parissa. Kausikortti varmistaa, että omat paikat ovat käytettävissä kaikissa otteluissa.

Puhelimiin nopeasti ladattavan KalPa-sovelluksen myötä kausikortit ovat nyt erittäin helposti siirrettävissä käyttäjältä toiselle, puhelimesta puhelimeen. Lue lisää kausikorteista täällä!


VIP-tilat

Liigan runkosarjan 30 kotiottelua, ottelua kohti 284 VIP-paikkaa ja käyttöaste kaudesta toiseen noin 90 % kertovat Olvi Areenan VIP-tilojen erittäin korkeasta ja kestävästä suosiosta niin isäntien kuin vieraiden keskuudessa.

Sidosryhmien huomioiminen VIP-tiloissamme on helppoa, sillä siellä yhdistyvät niin toimivat tilat, maukas ruoka, virvoittava juoma, Suomen suosituin urheiluviihde SM-liiga sekä asiakkaan halutessa myös kokousmahdollisuus ennen ottelutapahtumaa.

Olvi Areenan VIP-tilat:

  • Kuusi 10-15 hengen KalPa-aitiota.
  • 46 asiakaspaikan VIP-ravintola Hannes-Klubi.
  • 60 asiakaspaikan VIP-ravintola Grano Lounge.
  • 74 asiakaspaikan VIP-ravintola Olvi Hall of Fame.
  • 10-14 hengen Kilpikabinetti


VIP-tilojemme esittelyt kuvineen ja hintoineen täällä.