KalPa yhteistyökumppanina


Jääkiekon Liiga on Suomen ylivoimaisesti suosituinta urheiluviihdettä. KalPa edustaa Liigassa yhtä aikaa Kuopiota, Savoa ja Itä-Suomea. KalPa on sekä maakunnan että valtakunnan median noteeraama taho. KalPa on myös kahdeksan kuukautta vuodessa ympäri Suomea näkyvä mainos.

KalPan kautta yrityksillä on mahdollisuus saada oman valinnan mukaan joko paikallisesti Kuopiossa tai valtakunnallisesti Suomen suurimmissa kaupungeissa, yhteensä 14 eri paikkakunnalla. Liigan runkosarja käsittää 60 ottelua kuuden kuukauden aikana.

Kuopiossa KalPan kotiotteluita seuraa kausittain yli 100 000 katsojaa ja kotiottelut ovat positiivisia, savolaisia yhdistäviä tapahtumia. Kauden aikana on useita erilaisten teemojen ja kohderyhmien mukaan rakennettuja ottelutapahtumia. KalPan vierasotteluissa katsojamäärä on noin 120 000 katsojaa/kausi. Tämän lisäksi KalPa oli viikoittain säännöllisesti esillä niin paikallismediassa kuin myös valtakunnan mediassa sekä sosiaalisessa mediassa.

KalPa Hockey Oy:n myyntitiimi tuntee tuotteensa tarkasti ja ymmärtää asiakkaiden toimintaa ja tarpeita. Tältä pohjalta asiakkaalle räätälöidään juuri yrityksen itsensä näköinen paketti yhdessä sovittavalla sisällöllä. KalPa pystyy tarjoamaan tänä päivänä kirjaimellisesti jokaiselle jotakin. Monipuolinen kokonaisuus koostuu näkyvyydestä, kausikorteista ja VIP-tiloista sekä KalPan kumppaniverkostosta.


Kausikortti

Kausikortti on nykyaikainen tapa motivoida ja palkita yrityksen tärkeintä resurssia, omaa henkilökuntaa. Kausikortti on samalla suosittu tapa muistaa asiakkaita myös vapaa-ajalla.

Kausikorteista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto: KalPalta löytyy istumapaikkakausikortteja eri hintakategorioista, seisomapaikkakausikortteja niin aikuisille kuin eri aleryhmille sekä Smile KalPa-Klubikausikortteja ja Hannes-Klubikausikortteja.

Niiralan Monttuun mahtuu jääkiekko-otteluun 5300 katsojaa. Istumapaikkoja on 3628, seisomapaikkoja 1392 ja yrityspalvelutiloja noin 280 asiakkaalle. Lue lisää kausikorteista täällä!


VIP-tilat

VIP-tilat on kestosuosion saavuttanut vaihtoehto yritykselle järjestää tilaisuus henkilökunnalle, asiakkaille tai potentiaalisille asiakkaille. VIP-tiloissa voit yhdistää kätevästi laadukkaan lämpimän ruoan, leivoskahvit, A-oikeudet sekä Suomen ylivoimaisesti suosituimman urheiluviihteen sekä sosiaalisen kanssakäymisen.

KalPa voi tarjota Niiralan Montussa yritykselle yhteensä viisi erilaista VIP-tilaa:

  • kuusi 12 hengen KalPa-aitiota sekä 46 asiakaspaikan VIP-ravintola Hannes-Klubi
  • 74 asiakaspaikan parviravintola Olvi Hall of Fame
  • 60-paikkainen VIP-ravintola Niirala Corner
  • Kilpikabinetti

KalPan kumppaniverkosto

KalPan takana seisoo kuopiolaisista, savolaisista, valtakunnallisista ja kansainvälisistä yrityksistä koostuva noin 250 yrityksen kumppaniverkosto. KalPan kumppaniverkosto on saanut innostuneen alun ja sen kehittämisen eteen jatketaan vahvan työn tekemistä. Tavoitteena on tehdä verkostosta yhä tehokkaampi, dynaamisempi ja avoimempi.

KalPan kumppaniverkoston toiminta sisältää erilaisia yhteisiä tapahtumia kuten messuja, seminaareja, aamujäitä ja yritysvierailuita. KalPan kumppaniverkoston keskeisin ajatus on tuoda KalPan yhteistyökumppaneille lisäarvoa, tuoda kumppaneita keskenään tutuksi ja edesauttaa keskinäistä liiketoimintaa.