KalPa-verkosto

Verkostokumppanit kokoontuvat kauden aikana aamujäille kerran viikossa. Kaudella 2022-23 verkostokumppanien joukkue kohtasi JYPin kumppanit sekä kotona että vieraskaukalossa.


​​​​​​​
​​​​​​​KalPa-verkostossa on mukana Pohjois-Savosta omien alojensa johtavat ja kasvua hakevat yritykset. Olemme vuosien määrätietoisella työllä yhdessä kumppaniemme kanssa muuttaneet Pohjois-Savon alueella perinteistä käsitystä urheilusponsoroinnista nykyaikaiseksi, laajemmin talousaluetta hyödyttäväksi yhteistyöksi.

Yli 200 yrityksen KalPa-verkostossa on valtava potentiaali, jota siihen kuuluvat yritykset voivat hyödyntää. Kauden aikana noin kerran kuukaudessa järjestettävät verkostoitumistapahtumat ovat valmis alusta hakea kontakteja, jakaa osaamista ja tehdä kauppaa. Lisäksi Liigan runkosarja tarjoaa itsessään jo 30 suosittua tapahtumaa verkostoitua siellä, missä liike-elämän edustajat käyvät aktiivisesti - Olvi Areenalla.

"Tosi tyytyväinen olen ollut KalPa-verkostoon. Tuntuu hyvältä, että yhteistyökumppaneita huomioidaan pitkin kautta, toiminta on aktiivista ja tapahtumat ovat monipuolisia. Verkosto on tiivis ja tapahtumia on säännöllisesti. Hienoa on myös se, että KalPan toimisto on tapahtumissa itse aidosti mukana." Panu Myöhänen, liiketoimintajohtaja, LähiTapiola Savo.


Verkostotilaisuudet tarjoavat hyvän mahdollisuuden myös päivittää kuulumisia niin KalPan suuntaan kuin myös verkostokumppaneiden kesken. Kuva: Markus Aspegren