Lauantai 29.1. 15:00 VS.


Lue lisää

KalPan Liiga-joukkueessa koronavirustartuntoja – Kolme seuraavaa ottelua siirtyvät myöhempään ajankohtaan

KalPan Liiga-joukkueessa on todettu koronavirustartuntoja ja KalPan seuraavat kolme ottelua siirretään myöhempään ajankohtaan.

Lue lisää


Tue KalPaa käyttämällä Ärrän tarjouksia!

Jääkiekon SM-liiga Oy ja R-kioski aloittavat koko kauden kattavan yhteistyön. Yhteistyön ytimenä on Liigan seuraajille rakennettu valikoima ottelueväitä, joita hankkimalla voi tukea KalPankin toimintaa!

Lue lisää


(Kuva: Atte Rissanen Photography)

Ennakko: Perjantaiksi vieraita Turusta!

Kalevan Pallon Liiga-kausi jatkuu viikonloppuna kahdella ottelulla ja kahden kovan ottelun viikonloppu aloitetaan kotiottelulla TPS:aa vastaan perjantaina klo 15.30!

Lue lisää


Kausikorttilainen, huomioithan tämän kausikorttihyvitykseen liittyen!

KalPa joutuu pelaamaan kotiottelunsa tyhjille katsomoille ainakin tammikuun 2022 loppuun saakka. Tarjoamme kausikorttilaisillemme mahdollisuuden katsoa nämä ottelut veloituksetta C More -suoratoistoistopalvelusta.

Lue lisää


(Kuva: Juuso Jonninen)

Korttelikiekko alkaa tänään - maanantaina 17.1. vuorossa Ahmon ja Martti Ahtisaaren koulun kaukalot

Juniori-KalPan ja KalPa Hockey Oy:n Korttelikiekko alkaa viikolla 3. Korttelikiekkoa järjestetään Kuopion ja Siilinjärven alueen ulkojäillä yhteensä viidellä kaukalolla, johon kuka tahansa 4–10-vuotias voi tulla mukaan liikkumaan, leikkimään ja pelaamaan. Toiminta on osallistujille täysin maksutonta!

Lue lisää


KalPan toiminta WisePlatformilla

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon. Kaikki helppokäyttöisesti samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla. Tutustu järjestelmän osa-alueisiin!

Lue lisää


Uusimmat videot