Lauantai 25.9. 17:00 VS.


Lue lisää

Kuva: Atte Rissanen

Raportti: KooKoo vei voiton Kouvolan maalikarkeloissa

KalPan uusi Liiga-viikko alkoi keskiviikkona vierasottelulla Kouvolan KooKoota vastaan. Kuopiolaiset onnistuivat tekemään vieraskentällä hienot neljä maalia, mutta omassa päässä soi aivan liikaa. Värikkäiden vaiheiden jälkeen loppulukemat kirjattiin isäntien hyväksi 7-4.

Lue lisää


Katsaus KalPan sairastuvalle - 22.9.2021

​​​​​​​​​​​​​​Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien loukkaantumisiin liittyviä tarkkoja tietoja ei kerrota julkisuuteen.

Lue lisää


Olvi Areenan kiukaat lämpenee jälleen lauantaina!

Kahden ottelun viikko käynnistyy keskiviikkona 22.9. klo 18.30 KooKoon vieraana ja viikonloppuna lämmitetään taas Olvi Areenan kiukaita, kun lauantai-illan saunaan vieraaksemme la 25.9. klo 17.00 saapuu Ilves!

Lue lisää


Paikat lauantain Ilves-otteluun Olvi Hall of Fame -parviravintolaan hintaan vain 49 € / hlö!

Aikaisempina vuosina loistosuosion saavuttanut tarjous Olvi Hall of Fameen tulee taas: huippukiekkoa ja paikat Olvi Hall of Fame -parviravintolaan vain 49 € / hlö!

Lue lisää


Kuva: Atte Rissanen Photography

Raportti: KalPa nappasi kauden avausvoiton - Puutio onnistui kahdesti

KalPan toinen Liiga-viikko huipentui lauantaiseen kotiotteluun Lahden Pelicansia vastaan. Pelicans karkasi toisessa erässä jo kahden maalin johtoon, mutta KalPa nousi komeasti tasoihin ja nappasi kauden avausvoittonsa jatkoajalla. Illan suurin sankari oli kaksi osumaa iskenyt ja voiton jatkoajalla ratkaissut Kasper Puutio.

Lue lisää


KalPan toiminta WisePlatformilla

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon. Kaikki helppokäyttöisesti samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla. Tutustu järjestelmän osa-alueisiin!

Lue lisää


Uusimmat videot