Perhepäivä KalPa-Sport-ottelussa sunnuntaina 17.1.


Pallomeri! Lapsiparkki! Aku Ankka -teema! Tule Liigan Perhepäivään luistelemaan ja leikkimään liigakaukaloon sekä tapaamaan tähtijääkiekkoilijoita.

Liigan Perhepäivä on koko sarjan laajuinen kokonaisuus ja Liigalta aivan uudenlainen satsaus yleisön palvelemiseksi. Tapahtumat on suunniteltu nimensä mukaisesti koko perheen kokoavaksi viihteeksi, jossa on paljon puuhaa perheen pienimmille.

KalPan perhepäivä on sunnuntaina 17.1.2016, jolloin pelataan KalPa-Sport-ottelu. Perhepäivä alkaa jo kaksi tuntia ennen ottelua, eli klo 13.00, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa (ovet avataan klo 12.30). Perhepäivään pääsee mukaan ottelulipulla tai kausikortilla. Päivän ottelu alkaa klo 15.00 ja lipunmyynti jäähallin A-ovella alkaa klo 12.30.

Yleisöluistelu koko perheelle
Tapahtumaa teemoittaa rakastettu Aku Ankka. Tapahtumassa pääsee luistelemaan Liiga-kaukaloon, jossa pikkuväelle - ja isommillekin - on tarjolla muun muassa jäälimbo sekä disco. Samalla yleisö pääsee tapaamaan pelaajia ja luistelemaan pelaajien kanssa. Jäälle menevillä on pakollisina varusteina luistimet ja kypärä (huom, ei mailoja).

KalPa-pelaajat jakavat nimmareita vaihtoaitiossa klo 13.00-13.10 ja yleisöluistelu on jäällä klo 13.00-13.40. Yleisöluisteluun menijät voivat vaihtaa luistimet jalkaan vaihtoaitioissa tai pukukopissa numero 3. Yleisöluistelun päätyttyä suosittelemme, että luistimet viedään autoon ottelun ajaksi, sillä vain pieni määrä luistimia voidaan jättää säilytykseen omalla vastuulla jäähallin pukukoppikäytävälle, josta ne tulee noutaa heti ottelun päätyttyä.

Lapset mukana avauskiekon pudotuksessa ja pelaajien sekä tuomareiden saattajina
Ottelun avauskiekon pääsee pudottamaan yksi onnekas perhe ja Juniori-KalPan pienet kiekkokoululaiset pääsevät saattamaan jäälle ottelun avauskentälliset ja tuomarit.​ Ottelun jälkeen valitaan kamppailun Tupu, Hupu ja Lupu.

Paljon aktiviteetteja, ilmainen lapsiparkki ja Street Food -herkkuja
Tapahtumassa saa myös testata omia jääkiekkotaitojaan, maalauttaa kasvonsa suosikkiseuransa väreillä ja seurata sirkusesityksiä. Perhepäivässä on aktiviteettipisteitä kuten pallomeri ja Game Corner jäähallin käytävillä. Tapahtumassa on maksuton lapsiparkki, joka sijaitsee KalPan VIP-tilassa Trust Cornerissa. Lapsiparkki aukeaa klo 14.45 ja lapset on noudettava lapsiparkista viimeistään 15 minuuttia ottelun päättymisestä. Lapsiparkkiin voi tuoda yli 3-vuotiaan lapsen ja sinne on ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla. Myös joitakin walk in -paikkoja on lapsiparkkiin ja näitä voi kysellä suoraan tapahtumassa. Perhepäivänä jäähallilla on tarjolla myös herkullista Street Foodia hintaan 5 € jäähallin B-tasanteella ja C-ovella. Street Food -annoksena on maissi-leivitettyä kanaa, paprikamajoneesia ja patonkia.

Pehmolelut lentävät jäälle KalPan tehdessä avausmaalin
Nyt kannattaa tuoda omat vanhat pehmolelut mukaan hallille, sillä pehmolelut saa heittää jäälle Liiga-ottelussa heti KalPan tehtyä ensimmäisen maalin. KalPa lahjoittaa kaikki jäälle heitetyt pehmolelut Hope ry:lle, joka toimittaa lelut eteenpäin paikallisesti niitä tarvitseville lapsille. Mikäli istumapaikkasi sijaitsee päätykatsomossa turvaverkkojen takana, voi lelujen heiton ajaksi siirtyä kaukalon pitkälle sivulle, jotta pehmolelu varmasti lentää kaukaloon asti.

Perhepäivään kuuluvat olennaisesti myös sosiaalisessa mediassa järjestettävät kilpailut. Ne löydät vaivattomasti #Perhepäivä -aihetunnisteella.

Tervetuloa koko konkkaronkka viihtymään Liigan Perhepäivään!
Lue lisätietoja koko Liigan laajuisesta perhepäivästä täällä!

 

Perhepäivän huimat perhelipputarjoukset

Istumapaikat
Perhelippu 48 € (2+2 tai 1+3) 
Miniperhelippu 24 € (1+1) 
Lisälippu 12 € max 2 kpl/perhelippu/miniperhelippu. Muut istumapaikkalippuhinnat alkaen 14 €.

Seisomapaikat
Lapset ja opiskelijat 7-15 v. 5 €
Aleryhmät 8 €
Aikuiset 14 €
 
Perheliput tarjolla poikkeuksellisesti katsomoihin B4-B7 ja C4, C6-C7, D3 (riviltä 3 alkaen) sekä A2-A3. Hinnat sisältävät Lippupalvelun palvelumaksut 2 €/lippu ostettaessa liput KalPan myyntipisteiltä. Perheliput ovat myynnissä kaikilla muilla myyntipisteillä paitsi netissä. Lisätietoa lippujen hinnoista täällä.
 

Osallistu perhepäivän KalPa-kuvakisaan!

KalPan perhepäivässä on kuvakisa, jossa paras perheteemalla otettu kuva palkitaan KalPa-tuotepalkinnolla. Lisäksi osallistuneiden kesken arvotaan perhelippupaketteja kevätkauden otteluihin. Kuvakisaan voi osallistua Twitterissä tai Instagramissa hashtageilla #perhepäivä ja #kalpa (muista laittaa kuviin molemmat hashtagit).

Kisaan voi lähettää useammankin kuvan ja kilpailuaika on 16.-17.1.2016 KalPa-Sport-ottelun kolmannen erän alkuun asti. Kisaan osallistumisessa ei ole mitään ikärajaa, vaan siihen voivat osallistua kaikki, kunhan kuvat ovat hyvän maun mukaisia ja muilta kuvassa olevilta on kysytty lupa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitostaan ottelun kolmannen erän aikana. Kisaan lähetetyt kuvat pyörivät perhepäivän aikana KalPan mediakuution someseinällä. Onnea kisaan!