Ennakko: CHL-avaus torstaina, vastassa Malmö Redhawks!


KalPa ansaitsi paikkansa Champions Hockey Leaguen tulevalle kaudelle yltämällä viime Liiga-kaudella runkosarjassa kolmanneksi sekä pudotuspeleissä aina finaaleihin asti. Savolaisten Euroopan valloitus vuosimallia 2017 käynnistyy torstaina!

Champions Hockey League: KalPa - Malmö Redhawks Niiralan Montussa to 24.8. klo 19.00.

Uusi CHL-kausi käynnistyy torstaina! Myös tällä CHL-kaudella KalPa pelaa kotiotteluissa mustilla pelipaidoilla.

KalPa arvottiin yhteen kaikkein kovimmista CHL:n lohkoista, yhdessä Tshekin mestari HC Kometa Brnon, Norjan mestari Stavanger Oilersin ja Ruotsin välieräjoukkue Malmö Redhawksin kanssa.

Kovan arpaonnen hyvinä puolina KalPan joukkue saa alle ennen Liigan alkua erinomaisen tasokkaita otteluita ja savolaisyleisö pääsee näkemään vastustajina eurooppalaisia huippujoukkueita.

KalPa aloittaa lohkovaiheen kahdella kotiottelulla. Torstaina Niiralan Monttuun saapuu Malmö Redhawks ja lauantaina HC Kometa Brno. Stavanger Oilers vierailee Kuopiossa lokakuun alussa.

Savolaisten ja skånelaisten kohtaamisesta on odotettavissa todella mielenkiintoinen ja erittäin vauhdikas kamppailu! KalPaa kehuttiin viime kaudella Liigan pelinopeimmaksi joukkueeksi, ja tätä vahvuutta Kuopiossa halutaan kehittää edelleen. Vastaavasti Redhawksia pidettiin viime kaudella yhtenä ruotsin liikkuvimmista joukkueista. Lisäksi molemmilta joukkueilta löytyy kokoonpanostaan runsaasti omia kasvatteja ja nuoria pelaajia. Tarjolla on aimo annos nuoruuden intoa ja kovaa vauhtia!

KalPa-pelaajista Malmö Redhawks on vastustajana tuttu omakohtaisesti kahdelle pelaajalle. Maalivahti Niko Hovinen oli keväällä 2015 suuressa roolissa, kun hän joukkueen ykkösmaalivahtina oli nostamassa Redhawksia takaisin pääsarjaan. Joni Ikonen kohtasi malmölaiset viime kaudella SHL:ssä.

Liput CHL-avaukseen täältä. Kausikortti sisältää myös kaikki CHL:n lohkovaiheen kotiottelut, tutustu kausikorttien vaihtoehtoihin täällä.


Liput:
Istumaan aikuiset 15 € ja lapset (7-15 vuotiaat) 8 € sekä seisomaan aikuiset 10 € ja lapset, ale-ryhmät* ja pyörätuolipaikat 5 €. * = Opiskelijat, eläkeläiset, varus- ja siviilipalvelusmiehet sekä työttömät. Tarkemmat tiedot lipunmyyntipisteistä täällä.


Pysäköinti:
Niiralan Montun lähietäisyydessä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


Seuraavat kotiottelut:
- La 26.8. klo 19.00 CHL-ottelu KalPa - HC Kometa Brno. Osta liput täältä!
- Pe 15.9. klo 18.30 Liigan kotiavaus KalPa - HIFK. Liput tulevat myyntiin 1.9. klo 9.00.